Απ’ έξω απ’ το χορό πολλά τραγούδια ξέρεις έτσι Κε Γιάννη Χατζηγεωργίου. Γιατί όλοι οι δήθεν υπεράνω που όταν δεν τους έρχεται πρόταση συνεργασίας έιναι έτσι, αλλά μόλις σκάσει η πρόταση γιουβέτσι. Καλά ξεκινάς το παιχνίδι επιβίωσης. Γύρισες την μπιφτέκα πριν φτάσεις στο νησί. Να σε έχουμε στα υπόψιν μας, στο νησί. H μεγάλη επιστροφή […]

Απ’ έξω απ’ το χορό πολλά τραγούδια ξέρεις έτσι Κε Γιάννη Χατζηγεωργίου. Γιατί όλοι οι δήθεν υπεράνω που όταν δεν τους έρχεται πρόταση συνεργασίας έιναι έτσι, αλλά μόλις σκάσει η πρόταση γιουβέτσι. Καλά ξεκινάς το παιχνίδι επιβίωσης. Γύρισες την μπιφτέκα πριν φτάσεις στο νησί. Να σε έχουμε στα υπόψιν μας, στο νησί.

H μεγάλη επιστροφή του  Survivor έρχεται, καθώς ο νέος κύκλος αναμένεται να ξεκινήσει Κυριακή 26  Δεκεμβρίου. 

Σας δώσαμε πρώτοι και σωστά τους διάσημους. (Η δεκάδα που θα αγωνιστεί στο νησί)

Αλλά και όλους τους μαχητές που θα δούμε στον Άγιο Δομίνικο.

Ο σοφός λαός λέει «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις». Αυτή η φράση ταιριάζει γάντι στον Γιάννη Χατζηγεωργίου. Ο ηθοποιός κάποτε έκραζε το Survivor, αλλά το… χρήμα διαφθείρει και φέτος αποφάσισε να λάβει τελικά μέρος και να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έχει συμφωνήσει με την παραγωγή του παιχνιδιού και εκτός απροόπτου θα είναι στην ομάδα των Διασήμων. Γι αυτό το λόγο μάλιστα αποχώρησε και από παράσταση, στην οποία συμμετείχε.

Ο ίδιος, πάντως, στο παρελθόν δεν έχει εκφραστεί με τα καλύτερα λόγια για το τηλεοπτικό παιχνίδι. Μεταξύ άλλων είχε πει ότι είναι «καραγκιοζιλίκια». Η απόφαση του ηθοποιού να συμμετάσχει τελικά στο Survivor προκάλεσε έκπληξη, αλλά μάλλον η πρόταση που δέχθηκε ήταν… δελεαστική.

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Με έχουν προσεγγίσει δύο φορές από το Survivor. Έχω γελάσει και τις δύο φορές. Δεν τα κάνουμε αυτά τα καραγκιοζιλίκια. Ευχαριστώ πάρα πολύ δε θα το κάνω. Η ιδεολογία μου δεν μου το επιτρέπει να πάω στο Survivor. Είμαι ενάντια στα ριάλιτι. Δε μου αρέσει ο τρόπος που δείχνουν πως για ένα επώνυμο προϊόν διατροφής θα πρέπει εγώ να νικήσω τον διπλανό μου και να πάρω το έπαθλο».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ