Οι παίχτες μετά το καλοκαιράκι επιστρέφουν στην κανονική τους ζωή. Εκτός από ορισμένους που φροντίζουν να έχουν καλοκαιρινή διάθεση συνέχεια. όπως η Ναυσικά.

Το Survivor 5  μας τελείωσε…μέχρι το επόμενο, αλλά με Ατζούν; Eμείς εδώ συνεχίζουμε δυνατά με τα αγαπημένα σας Spoiler.  Πολλά θέματα άνοιξαν μετά τον τελικό στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι παίχτες μετά το καλοκαιράκι επιστρέφουν στην κανονική τους ζωή. Εκτός από ορισμένους που φροντίζουν να έχουν καλοκαιρινή διάθεση συνέχεια. όπως η Ναυσικά.

Το Survivor συνεχίζει να είναι ο Βασιλιάς των ριάλιτι, και το αναμένουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ

Η Ναυσικά αποχώρησε από το παιχνίδι. Ήταν οικειοθελής αποχώρηση και είχε να κάνει με θέμα υγείας.

Το είχε δηλώσει άλλωστε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, και ότι ταλαιπωρείται από αδυναμία και πολλούς πονοκεφάλους. Οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπάρχει πρόβλημα με την παίχτρια των Κόκκινων και τελικά η αποχώρηση ήταν μονόδρομος για την ίδια, αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει, στην κατάσταση που βρισκόταν.

Μια παίχτρια που απέφευγε τον τάκο σαν τον διάβολο με το λιβάνι ένα πράγμα.

Αλλά δεν αποφεύγει το χορο, και την είδε Φουρέιρα, και έκανε αυτά που αρέσουν σε πολλούς.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου  γυμνάζεται αδιάκοπα και το ρίχνει που και που στον χορό. Αποφάσισε λοιπόν να μας δείξει και εμάς μερικά βήματα. Καθώς μοιράστηκε ένα εντυπωσιακό βίντεο στα σόσιαλ μίντια. Στο ίνσταγκραμ συγκεκριμένα. Με την ίδια να χορεύει και να εκτελεί μια χορογραφία…Φουρέιρα.

«Έτσι ρε Ελένη Φουρέρια να μας φτιάχνεις τη διάθεση» έγραψε εντυπωσιασμένη η Ελένη Φουρέιρα στο στόρι που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram σχολιάζοντας, αμέσως μετά, με αρκετή δώση χιούμορ «πάρ’ τε λίγο ωμό ρεαλισμό».

Και ο χορός από τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου μας άφησε …κόκαλο. Καθώς δείχνει πως εκτός από το Survivor και την υποκριτική το έχει και με τον χορό…

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ