Το Survivor επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Επιτέλους το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης και βασιλιάς των ριαλιτι είναι μαζί μας ξανά.. Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες ξεκίνησαν να μας χαρίζουν συναρπαστικές στιγμές από την πρεμιέρα κιόλας στον Άγιο Δομίνικο. Ο Γιώργος Λιανός έκανε λόγο για το «πιο δύσκολο Survivor έως τώρα». Τι είδαμε χθες; […]

Το Survivor επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Επιτέλους το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης και βασιλιάς των ριαλιτι είναι μαζί μας ξανά.. Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες ξεκίνησαν να μας χαρίζουν συναρπαστικές στιγμές από την πρεμιέρα κιόλας στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Γιώργος Λιανός έκανε λόγο για το «πιο δύσκολο Survivor έως τώρα».

Τι είδαμε χθες;

Μια σου και μια μου χθες. Αγώνας επάθλου για τους Διάσημους, και αγώνας ασυλίας για τους Μαχητές. Κανένα παράπονο, αφού από την πρεμιέρα σας τα είχαμε δώσει όλα.

Ο Βαλάντης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Λογικό φάνηκε αφού είναι στους πιο αδύναμους αγωνιστικά παίχτες. Αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει στα τηλεθεατόπουλα τελικά.

Αίσθηση προκάλεσε οι δύο ψήφοι για τον Γιωρίκα. Από την αρχή ξεκίνησαν τα καρφώματα. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν η μεγάλη έκπληξη τόσο για τις αγωνιστικές επιδόσεις του, όσο και τον μετρημένο χαρακτήρα του.

2ος αγώνας ασυλίας

Οι ομάδες όπως φάνηκε ξεκάθαρα χθες είναι πολύ κοντά, αλλά ένα κλικ καλύτεροι μας φάνηκαν οι διάσημοι. Δεν είναι λίγο να ξεκινάς με δύο πόντους στο σακούλι, από τον Πηλίδη.

Θα παίξει σημαντικό ρόλο και αν θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Γιάννης Χατζηγεωργίου.

Το προβάδισμα δείχνουν να το έχουν οι Διάσημοι για την δεύτερη ασυλία.

Θα ισοφαρίσουν και οι Μαχητές θα μπουν στην διαδικασία να δώσουν προς αποχώρηση τον πρώτο τους παίχτη.

Δεν θα σας αφήσουμε έτσι.

Μαζί με το οριστικό μας θα έχετε και το όνομα του 2ου προτεινομένου προς αποχώρηση.

Τα πιο έγκυρα Spoiler, καθημερινά εδώ.. Φυσικά και σε αυτόν το κύκλο θα έχουμε και LIVE σχολιασμό σε όλα τα αγωνίσματα.

Survivor | Trailer | 27/12/2021

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ