Ο Ατζούν ψαχνόταν να φέρει νέους παίχτες για να ανεβάσει το ενδιαφέρον στο νησί ακόμα περισσότερο. Αλλά όπως λένε οι μπαλαδόφατσες δεν έκανε μεταγραφές από το πάνω ράφι.

Την Δευτέρα 28/03 συνεχίζεται το Survivor 5. με αγώνα 2ης ασυλίας, αλλά οι προσθήκες των νέων παιχτών εφεραν γκρίνιες στα τηλεθεατόπουλα.  Σας περιμένει ακόμα ένα  Survivor Spoiler για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Η εβδομάδα άνοιξε νικηφόρα για τους Κόκκινους, αλλά η Μπλε βρήκαν την απάντηση. Tο Survivor παίζει δυνατά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ

Ο Ατζούν ψαχνόταν να φέρει νέους παίχτες για να ανεβάσει το ενδιαφέρον στο νησί ακόμα περισσότερο. Αλλά όπως λένε οι μπαλαδόφατσες δεν έκανε μεταγραφές από το πάνω ράφι.

Είδαμε τους 4 νέους παίχτες να μπαίνουν στις ομάδες τους. Διαβάστε εδώ όλα όσα έγιναν.

Η πρώτη εικόνα δεν ήταν σίγουρα αυτή που περιμέναμε και το στοίχημα που έχει πέσει είναι ποιος θα κάνει Πάσχα στο νησί.




Αγωνιστικά είναι η χαρά του Μαρτίκα που μπροστά τους είναι Σοιλέδης τουλάχιστον.

Ακόμα και Μυριέλλα με Ναυσικά θα έχουν πλέον ποιο αδύναμους κρίκους.

Ο ένας τρελάθηκε με ένα μικρό κόψιμο στο πόδι, και ο άλλους βάλθηκε να τους φτιάξει τα μαλλιά. Ποια μαλλιά ρε φίλε. Παιχνίδι επιβίωσης είναι…

Η μόνο που μας έκανε να σκάσουμε ένα χαμόγελο για τις αθλητικές επιδόσεις της ήταν η νέα παίχτρια των Μπλε. Το έχει ρε παιδί μου, και αν βρει τον στόχο θα φέρνει πολλούς πόντους.

Γενικότερα εκτός τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που για εξωαγωνιστικούς λόγους θα δώσει λίγο γέλιο ειδικά στις κόντρες του με τον Τάκη, και την Στέλλα Ανδρεάδου που είπαμε παραπάνω, οι άλλοι δύο θα φύγουν και δεν θα καταλάβουμε ότι ήταν στο νησί.

Η πρώτη ματιά φτάνει για τους δικαστές που έπιασαν αμέσως δουλειά και δίκασαν τους νέους παίχτες.

Ας δούμε μερικά

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ