Survivor 4 Spoiler (31/03): Συνέχεια στην δράση στο αγαπημένο μας survivor και το βράδυ θα έχουμε έπαθλο επικοινωνίας, αλλά και μια αποχώρηση, από την Κόκκινη ομάδα. Χθες είχαμε τον 2ο αγώνα ασυλίας και οι Μπλε ντούμπλαραν τις επιτυχίες τους στις ασυλίες και καθάρισαν με το συμβούλιο και αφήσαν τους Κόκκινους να τα βρουν μεταξύ τους. […]

Survivor 4 Spoiler (31/03): Συνέχεια στην δράση στο αγαπημένο μας survivor και το βράδυ θα έχουμε έπαθλο επικοινωνίας, αλλά και μια αποχώρηση, από την Κόκκινη ομάδα. Χθες είχαμε τον 2ο αγώνα ασυλίας και οι Μπλε ντούμπλαραν τις επιτυχίες τους στις ασυλίες και καθάρισαν με το συμβούλιο και αφήσαν τους Κόκκινους να τα βρουν μεταξύ τους.

Αλλά είχαμε και το πρώτο live σχολιασμό survivor από το sports365.gr, και σας ευχαριστούμε για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση. Σαν μια τεράστια παρέα είδαμε μαζί όλη την μονομαχία της 2ης ασυλίας. Και πλέον σας περιμένουμε όλους να απολαμβάνουμε μαζί το survivor με τον LIVE σχολιασμό μας.

Όλα τα βράδια του αγαπημένου μας παιχνιδιού επιβίωσης πάμε μαζί LIVE.

Εκτός της νίκης των Μπλε είδαμε επίσης:

Ο Γαλακτερός έκανε την έκπληξη και κέρδισε την ατομική ασυλία.

Έδωσε ως προτεινόμενη την Χαμπέρη.

Και στο συμβούλιο οι Κόκκινοι ομόφωνα ψήφισαν την Μαριάνθη για προτεινόμενη προς αποχώρηση με ψήφους 10 – 8. Ουσιαστικά οι δύο ψήφοι ήταν ο δικός της και του Ντάφυ.

Τώρα οι υποψήφιοι θα είναι οι

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ – ΧΑΜΠΕΡΗ – ΜΑΡΙΑΝΘΗ

Εικόνα

Ποιος αποχωρεί;

Με μια πρώτη ματιά λογικό όλοι να κοιτάξουμε στην Χαμπέρη. Είναι η πιο νέα παίχτρια, δεν έχει και τόσο μεγάλο κοινό, σε σχέση με Μαριάνθη και Τριαντάφυλλο. Αλλά γιατί υπάρχει και ένα αλλά που θα πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψιν μας.

Τις τελευταίες ημέρες έχει αρχίζει να αλλάζει η γνώμη του κοινού για τον Τριαντάφυλλο και ειδικά στο Twitter είναι σχεδόν τα αντίθετα σχόλια από ότι στην προηγούμενη ψηφοφορία που σχεδόν όλοι ήταν υπέρ του.

Περιμέναμε 2-3 αποτελέσματα από μυστικές ψηφοφορίες για να δούμε κατά πόσο υπάρχει αρνητικό ρεύμα ή όχι για τον Ντάφυ.

Το σίγουρο είναι ότι δεν περιμένουμε να πάρει τα ίδια ποσοστά με την προηγούμενη φορά, αλλά εξακολουθεί και είναι πρώτος με διαφορά, Ακολουθεί η Μαριάνθη και αρκετά πίσω η Χαμπέρι. Μη αναστρέψιμη η κατάσταση για την πιο νέα παίχτρια της τριάδας, που η αλήθεια είναι ότι προς το τέλος άρχισε να κάνει αισθητή την παρουσία της. Αλλά και οι πρώτες μας πληροφορίες μας λένε το ίδιο. Δύσκολο να σπάσει για μας.

αλλά όχι ακατόρθωτο…

Αλλά το φετινό survivor είναι 100% παιχνίδι των ανατροπών

ΤΟΥΜΠΑ ΟΛΑ

Τελικά έγινε η μεγάλη ανατροπή και η ΜΑΡΙΆΝΘΗ αποχωρεί από το παιχνίδι.

Αρχικά στην ψηφοφορία έδειχνε ότι η Χαμπέρη θα φύγει, αλλά μετά έγινε η μεγάλη ανατροπή και κατάφερε να αφήσει πίσω την Μαριάνθη.

Τελικά έγινε αυτό που φοβόμαστε, και σας είχαμε γράψει στην πρώτη μας ανάλυση και οι Κόκκινοι ψήφισαν ομαδικά και όχι σε πρόσωπα και έδιωξαν εκτός νησιού την καπετάνισσα.

Η ΜΑΡΙΑΝΘΗ αποχωρεί από το νησί

 

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Survivor.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ