Survivor 4 Διαρροή (31/03): Συνέχεια στην δράση στο αγαπημένο μας survivor και το βράδυ θα έχουμε έπαθλο επικοινωνίας. Χθες είχαμε τον 2ο αγώνα ασυλίας και οι Μπλε ντούμπλαραν τις επιτυχίες τους στις ασυλίες και καθάρισαν με το συμβούλιο και αφήσαν τους Κόκκινους να τα βρουν μεταξύ τους. 10 – 7 Οι Μπλε μετά από ένα […]

Survivor 4 Διαρροή (31/03): Συνέχεια στην δράση στο αγαπημένο μας survivor και το βράδυ θα έχουμε έπαθλο επικοινωνίας. Χθες είχαμε τον 2ο αγώνα ασυλίας και οι Μπλε ντούμπλαραν τις επιτυχίες τους στις ασυλίες και καθάρισαν με το συμβούλιο και αφήσαν τους Κόκκινους να τα βρουν μεταξύ τους.

10 – 7 Οι Μπλε μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα.

Αλλά είχαμε και το πρώτο live σχολιασμό survivor από το sports365.gr, και σας ευχαριστούμε για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση. Μια τεράστια παρέα είδαμε μαζί όλη την μονομαχία της 2ης ασυλίας. Και πλέον σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη μας παρέα. Το LIVE στα καλύτερα του

Όλα τα βράδια του αγαπημένου μας παιχνιδιού επιβίωσης πάμε μαζί LIVE.

Αλλά είχαμε και αρκετά ευτράπελα την Τρίτη, αλλά αυτό που κέρδισε τις εντυπώσεις ήταν η κόντρα του Τριαντάφυλλου με τον Κώστα Παπαδόπουλου. Δεν χάνεται αυτό το βίντεο.

Και μια που πιάσαμε τον Ντάφυ δείτε και τον μοναδικό του φίλο στο νησί. Αυτοκόλλητοι έχουν γίνει.

Υποψήφια προς αποχώρηση κλασικά με ομοφωνία η Μαριάνθη (8/10 εκτός από την δικιά της ψήφο και του Ντάφυ.

Ατομική ασυλία κέρδισε ο Γαλακτερός και στο συμβούλιο είπα ότι ήταν ανάμεσα σε Χαμπέρη και Παπαδόπουλο, αλλά τελικά αγωνιστικά επέλεξε την Ελένη.

Ξεχωρίζει η είδηση ότι από Κυριακή θα ξαναδούμε τον Τριαντάφυλλο στον στίβο μάχης. Καλό κακό θα δείξει.

Τι περιμένουμε την Τετάρτη;

Μπλε ή Κόκκινοι;

Οι Μπλε πιο ομάδα αφού μπορεί να είναι λιγότεροι, αλλά ειδικά στους άνδρες είναι πολύ δυνατοί, και οι περισσότεροι να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Από την άλλη οι Κόκκινοι δεν είναι στα καλύτερα τους και δεν λέμε μόνο από τις εσωτερικές διαμάχες, αλλά και αγωνιστικά πλην της Καρολίνας που δείχνει να έχει επανέλθει για τα καλά, βάλε και τον Ηλία και μετά οι περισσότεροι είναι του ύψους ή του βάθους αλλά περισσότερο του βάθους.

Σίγουρα περιμένουμε μια συναρπαστική ημέρα αγωνιστικά την Τετάρτη, με τους Κόκκινους να θέλουν να αφήσουν πίσω τους τις τρεις συνεχόμενες ήττες. Είναι και τα έπαθλα πλέον σημαντικά.

Από την μία λες δεν μπορεί οι Κόκκινοι θα επανέρθουν στις νίκες, αλλά…

Αλλά από την άλλη όσο στην Κόκκινη ομάδα θα σκέφτονται ποιους να διώξουν και όχι πως να κερδίσουν πως να επανέλθουν στις νίκες;

Αυτό σας γράφαμε και είχαμε δίκιο.

Και έτσι είναι τελικά. Δεν μπορούν οι Κόκκινοι που έχουν βγει εκτός ρυθμού.

Οι ΜΠΛΕ θα κερδίσουν και σήμερα.

Πολύ σύντομα θα ανεβάσουμε και το οριστικό μας.

Ποιος θα αποχωρήσει;

Τώρα οι υποψήφιοι λέγεται ότι θα είναι οι ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ – ΧΑΜΠΕΡΗ – ΜΑΡΙAΝΘΗ, αλλά για τους υποψήφιους θα επανέλθουμε με το οριστικό. Μετά από αυτά που γίνονται θα γίνει και δεύτερο τσεκάρισμα.

Με μια πρώτη ματιά λογικό όλοι να κοιτάξουμε στην Χαμπέρη. Είναι η πιο νέα παίχτρια, δεν έχει και τόσο μεγάλο κοινό, σε σχέση με Μαριάνθη και Τριαντάφυλλο. Αλλά περιμένουμε τις μυστικές ψηφοφορίες και το πρωί θα βγούμε με οριστικό

Και τελικά έγινε η έκπληξη και η καπετάνισσα μένει και η Μαριάνθη δεν τα κατάφερε τελικά

ΜΑΡΙΑΝΘΗ OUT

Εικόνα

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Survivor.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ