Survivor 4 Διαρροή (29/03): Mετά τις γιορτές και το πάρτι της Κυριακής, από Δευτέρα έχουμε επιστροφή για την επιβίωση και την νίκη.  Στην ίδια παραλία, και σαν καλοί γείτονες; Φυσικά και όχι. Γείτονες ναι αλλά φίλοι όχι. Αν και ορισμένοι θα κάνουν νέες κολεγιές με προοπτική την φάση των 10 που ο κάθε παίχτης θα […]

Survivor 4 Διαρροή (29/03): Mετά τις γιορτές και το πάρτι της Κυριακής, από Δευτέρα έχουμε επιστροφή για την επιβίωση και την νίκη.  Στην ίδια παραλία, και σαν καλοί γείτονες; Φυσικά και όχι. Γείτονες ναι αλλά φίλοι όχι.

Αν και ορισμένοι θα κάνουν νέες κολεγιές με προοπτική την φάση των 10 που ο κάθε παίχτης θα αγωνίζεται για τον εαυτό του.

Όπως είπε ο Λιανός η παραλία των Κόκκινων που θα φιλοξενήσει και τους Μπλε, διαλύθηκε, και όταν την αντικρύσουν οι πρώην διάσημοι θα πάθουν σοκ. Θα πρέπει από την αρχή και οι δύο ομάδες να φτιάξουν τις καλύβες τους.  Σίγουρα μια εξέλιξη που θα τους εκνευρίσει, αλλά η ζωή συνεχίζεται…

Αλλά μπαίνουμε και σε μια βδομάδα που τώρα αρχίζουν τα σοβαρά έπαθλα.

Τι περιμένουμε την Δευτέρα;

Μπλε ή Κόκκινοι;

Οι Μπλε μετά το απίστευτο της Τετάρτης θα είναι κανονικά ομάδα. Με τον Σάκη εκτός, όπως τουλάχιστον είχαν πει, αλλά θα το ξαναδούμε γιατί είναι σημαντικός παράγοντας για τους Μπλε, και οι υπόλοιποι κανονικά, αφού λέγεται ότι η Κεφαλά επιστρέφει στα αγωνίσματα. Τώρα αυτό το λες καλό;

Το σίγουρο είναι ότι θα θελήσουν να δώσουν απαντήσεις στον στίβο μάχης, γιατί η άρνηση τους να μην αγωνιστούν τους τσαλάκωσε το προφίλ τους. Τζέιμς και Νίκος αγωνιστικά δείχνουν ξανά σούπερ.

Φυσικά έχουμε το πρόβλημα της Μαριαλένα αλλά και την φημολογούμενη επιστροφή της Άννα Μαρίας. Δύσκολο να αποχωρήσει η Μαριαλένα και ίσως πιο εύκολο να επιστρέψει η Άννα Μαρία. Θα το ξέρουμε πολύ σύντομα.

Οι κόκκινοι χωρίς Τριαντάφυλλο αλλά με τους υπόλοιπους ετοιμοπόλεμους, εκεί που είχαν βρει ρυθμό και είχαν σερί τρεις νίκες, έκαναν το απίστευτο να χάσουν από τους τρεις παίχτες των Μπλε, και όσο να ναι τους έπεσε βαρύ. 

Αλλά Μπόγδανος και Καρολίνα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και στις γυναίκες υπερτερούν ξεκάθαρα της Μπλε ομάδας.

Σίγουρα περιμένουμε μια περίεργη ημέρα αγωνιστικά την Δευτέρα, με τις δύο ομάδες να θέλουν να δώσουν απαντήσεις η κάθε μια για τους δικούς της λόγους.

Αλλά μια ομάδα θα ξεχωρίσει. Και θα κάνει σεφτέ στις νίκες μετά την ένωση.

Φαίνεται ότι το πολύ φαγητό και το ποτό έκατσε βαρύ στην κόκκινη ομάδα και δεν θα τα καταφέρουν

Μάχη 1ης ασυλίας

Η ΜΠΛΕ ομάδα θα κερδίσει, και στο νησί θα φορεθεί πολύ το μπλε.

Αυτή παίρνει την 1η ασυλία και πάει ήρεμη στο 1ο συμβούλιο του νησιού έπειτα από την ένωση.

Και σχετικά άνετα θα κερδίσουν. Με 3-4 πόντους διαφορά.

Με την 2η ασυλία τι να περιμένουμε;

Οι πρώτες πληροφορίες μας μιλάνε για αλλαγή σκηνικού στο νησί, και ότι οι Κόκκινοι επιστρέφουν στις νίκες.

Φυσικά είναι πολύ νωρίς, αλλά δύσκολο να πέσουμε έξω

Ποιος παίκτης θα πάρει ατομική ασυλία;

Πολλά είναι τα φαβορί, αλλά ένας θα την κερδίσει. Δύο όμως την έχουν πολύ μεγάλη ανάγκη. Μαριάνθη και Τριαντάφυλλος. Εκεί θα γίνει η έκπληξη; Δύσκολο! Φαβορί για εμάς είναι Μπόγδανος, Καρολίνα, Κόρο. Ε, ο τελευταίος έχει και το προβάδισμα με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι την κερδίζει.

Ο Κόρομι θα πάρει την ατομική ασυλία

Αυτός είναι ο 1ος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Καλά, θέλει και ερώτημα; Τριαντάφυλλος. Χωρίς πολλά πολλά και φλυαρίες. Δεν θα μπορούσαν να δώσουν και κάτι άλλο άλλωστε. Τραυματίας, φέρνει εντάσεις, δεν έχει πολλά πολλά με πολλούς από τους συμπαίκτες του, ένα πάρτι δεν άλλαξε και πολλά βλέπετε, άρα;

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα μπορούσαν και βάση σχέσεων να υποδείξουν άλλον. Δεν έχουν και επιλογές. Είναι περιορισμένες σε δύο οι επιλογές στη κόκκινη καλύβα. Ο Τριαντάφυλλος λοιπόν θα βγει στον τάκο και θα έχει ουσία να δούμε την επόμενη μέρα, σε μία κοινή παραλία με Αλέξη Παπά. Το είχε τονίσει και τώρα θα έχουμε και εμείς την ευκαιρία να το δούμε αυτό.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Survivor.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ