Survivor 4 Spoiler (03/04): Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει στο νησί, με ένα μεγάλο μπαμ να βγαίνει μέσα από το τρέιλερ της Κυριακής. Ξαναμοιράζονται οι ομάδες. και το παιχνίδι ξεκινάει από την αρχή. ΝΑΙ. Και όχι αν ο Λιανός έχει όρεξη για πρωταπριλιάτικα αστεία. Θα το μάθουμε μαζί παρέα live το βράδυ της Κυριακής! Όλα τα […]

Survivor 4 Spoiler (03/04): Μια νέα εβδομάδα ξεκινάει στο νησί, με ένα μεγάλο μπαμ να βγαίνει μέσα από το τρέιλερ της Κυριακής. Ξαναμοιράζονται οι ομάδες. και το παιχνίδι ξεκινάει από την αρχή. ΝΑΙ. Και όχι αν ο Λιανός έχει όρεξη για πρωταπριλιάτικα αστεία. Θα το μάθουμε μαζί παρέα live το βράδυ της Κυριακής!

Όλα τα βράδια του αγαπημένου μας παιχνιδιού επιβίωσης πάμε μαζί LIVE.

Αλλά τα νέα είναι πολλα στο νησί, και θα τα μοιραστούμε όπως κάθε μέρα μαζί σας.

Κολλητάρια πάνε να γίνουν Κοψιδάς και Ταραμπάνκο. Περίεργο σταύρωμα δεν νομίζετε;

Αρχικά έχουμε νέο ζευγαράκι; Νέο, αλλά παλιό να πούμε καλύτερα.

Αλλιώς στο δάσος…

Μιλάμε για τον Άλεξ και την Ελευθερία. Πληροφορίες από το νησί αναφέρουν ότι οι δύο παίχτες πήγαν στο δάσος, και μην ξεχνάμε ότι οι δύο παίχτες και στο παρελθόν είχαν έρθει πολύ κοντά.. Αλλά το ενδιαφέρον που δεν το έχει αναφέρει κανείς, είναι ότι συνδέεται η βόλτα στο δάσος, με τον μεγάλο τσακωμό της Ελευθερίας με τον Τζέιμς που γίνεται αργότερα;

Σίγουρα ναι, γιατί ο Τζέιμς κάτι ξέρει και γίνεται έξω φρενών.

Να παρακολουθείται πως όμορφα και ωραία θα τα βρίσκουν Τζειμς, Νίκος, Ηλίας και Καρολίνα. Στο ξεκάρφωτο, αυτό αλλά είναι ίσως το πιο κεντρικό θέμα στα πηγαδάκια του νησιού. Έχει τρομοκρατήσει πολλούς συμπαίχτες τους η ιδέα να κάνουν κολεγιά αυτοί οι 4 παίχτες.

Αλλά τι είναι το πιο σημαντικό πράγμα στο νησί; Μα φυσικά τα έπαθλα.

Έχουμε λοιπόν μια μεγάλη ‘έκπληξη στα σκαριά, και αφορά έπαθλο επικοινωνίας, αφού η παραγωγή κάτι που έκανε και στο παρελθόν, θα το ξανακάνει, αλλά με με διαφορετικό τρόπο φέτος.

Αποκλειστικό! Έχουμε τις νέες ομάδες…

Αντί λοιπόν να φέρει αγαπημένους ανθρώπους των παιχτών, αφού με τα μέτρα για τον κορονοιό δεν μπορεί να γίνει αφού θα χρειαστεί ένα μήνα ταλαιπωρία ο κάθε επισκέπτης, ο Τούρκος παραγωγός έχει καταλήξει να φέρει παίχτες του survivor 4 που είχαν αποχωρήσει.

Όχι όλους, αλλά ορισμένους από αυτούς. Αλλά για φανταστείτε την μεγάλη έκπληξη να φάνε μαζί και να τα πουν ξανά με τους παλιούς τους συμπαίχτες. Αλλά φυσικά για Μάιο μιλάμε που δεν θα υπάρχουν οι ομάδες και ο κάθε παίχτης θα αγωνίζεται για τον εαυτό του.

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Survivor.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ