Survivor 4 Spoiler (01/04): Μια ακόμα εβδομάδα ολοκληρώθηκε στο νησί, με την νίκη των Μπλε στο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά και την αποχώρηση της Μαριάνθης από τους Κόκκινους. Φυσικά με πολλούς τσακωμούς αλλά αυτό είναι ρουτίνα πλέον και στις δύο ομάδες.  Χθες είχαμε την μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας και την τέταρτη σερί νίκη των Μπλε! […]

Survivor 4 Spoiler (01/04): Μια ακόμα εβδομάδα ολοκληρώθηκε στο νησί, με την νίκη των Μπλε στο έπαθλο επικοινωνίας, αλλά και την αποχώρηση της Μαριάνθης από τους Κόκκινους. Φυσικά με πολλούς τσακωμούς αλλά αυτό είναι ρουτίνα πλέον και στις δύο ομάδες. 

Χθες είχαμε την μάχη για το έπαθλο επικοινωνίας και την τέταρτη σερί νίκη των Μπλε!

Με 4-0 μπροστά οι Κόκκινοι και τελικά έχασαν 10-5. Τέταρτη σερί ήττα οι Κοκκίνοι.

Αλλά είχαμε και τον live σχολιασμό survivor από το sports365.gr, και σας ευχαριστούμε για την πολύ μεγάλη ανταπόκριση. Μια τεράστια παρέα είδαμε μαζί όλη την μονομαχία του επάθλου επικοινωνίας. Πλέον σας περιμένουμε όλους στην μεγάλη μας παρέα. Το LIVE στα καλύτερα του

Όλα τα βράδια του αγαπημένου μας παιχνιδιού επιβίωσης πάμε μαζί LIVE.

Και φυσικά οι Μπλε χαρήκαν πολύ το έπαθλο επικοινωνίας.

Αλλά είχαμε και αρκετά ευτράπελα την Τετάρτη, και από τις δύο ομάδες.

Αλλά πριν από όλα αξίζει να δείτε αυτό το βίντεο. Η κόντρα του Ντάφυ με τον Παπαδόπουλο. Και όχι δεν είναι αυτό που έχετε δει οι περισσότεροι αλλά με μια άλλη οπτική που τα σπάει κυριολεκτικά. Απλά δεν χάνεται!

Ο γιος του ανέμου Τριαντάφυλλος προκαλεί σε κατοστάρι τον Κώστα για την Ελλάδα ρε ΓΜΤ

Το πρωί η Μαριάνθη με την Νικολέτα αρπάχτηκαν πολύ άσχημα, και έτσι ξεκίνησε η ημέρα στο νησί.

Χοντρός τσακωμός για την θέση της σημαίας στην Μπλε καλύβα.

Ατάκα Ασημακόπουλου

Ασημακόπουλος: Ο Αλέξης είναι ο Voldemort και ο Τριαντάφυλλος είναι ο Ποντικοουράς απ’ το Harry Potter

Μεγάλος τσακωμός μεταξύ Ηλία και Ντάφυ σε καλύβα, αλλά και στο συμβούλιο με σοβαρές κατηγορίες

Αποχώρησε η Μαριάνθη και χαρακτηριστικό ήταν ότι μόλις ανακοινώθηκε ότι αυτή αποχωρεί όλοι οι παίχτες της κόκκινης ομάδας πήγαν και αγκάλιασαν την Χαμπέρη που τελικά έμεινε. Δεν την σήκωνε άλλο το κλίμα στην ομάδα, και τώρα ο Τριαντάφυλλος μόνος, Ή μάλλον έχει τον Άλεξ.

Τι να περιμένουμε από εδώ και πέρα στην παραλία.

Οι Μπλε έχουν επιστρέψει για τα καλά στις χοντρές κόντρες και έτσι θα πάνε μέχρι την φάση των δέκα και όποιος αντέξει. Φυσικά να κρατήσετε την στρατηγική συμμαχία των Τζέιμς – Νίκου με Ηλία – Καρολίνα από τους Κόκκινους. όπως σας το γράφαμε στο άρθρο μας, και μιλάμε για μια τετράδα που βγάζει τον τελικό νικητή.

Το σίγουρο είναι δεν το βλέπουν με καλό μάτι οι ομάδες τους και θα προσπαθήσουν να την σπάσουν. Θα το δούμε πολύ σύντομα.

Ο Σάκης προσπαθεί με κάθε τρόπο να δείξει σε Τζέιμς και Νίκο ότι είναι μια μειονότητα, αλλά οι μεγάλες κόντρες που ξεκίνησαν ξανά δεν θα τους βγουν σε καλό στο τέλος. Περιμένουμε να αδιαφορήσουν σε κάποια μάχη ασυλίας για να στείλουν ξανά τον Νίκο στον τάκο.

Στους Κόκκινους ο Τριαντάφυλλος έμεινε μόνος και η άποψη μας είναι ότι πολύ δύσκολα να συνεχίσει έτσι. Η κολεγιά του με τον Άλεξ και τα καλά λόγια για τον Κατσούλη δείχνει ότι παίζει το παιχνίδι του Άλεξ, κάτι που κάνει και ο Άλεξ με τις παρεμβάσεις του στους Κόκκινους υπέρ του Ντάφυ. Καλλιτεχνική συμμαχία.

Τώρα οι Κόκκινοι το κατάλαβαν και οι ίδιοι ότι με το να ασχολούνται με άλλα πράγματα εκτός από τις μονομαχίες στον στίβο μάχης, δεν θα πάρουν νίκες.

Οι Κόκκινοι πλην του Τριαντάφυλλου δεν είναι για 4 σερί ήττες, και η διακοπή θα τους κάνει καλό. Ο Ηλίας και η Καρολίνα μπορούν να σηκώσουν την ομάδα τους, και ο Ασημακόπουλος θα συνέλθει σύντομα, και Παπαδόπουλος, με Χαμπέρη μπορούν να προσφέρουν πόντους.

Δεν ξέρουμε αν στρατηγικά θα ρισκάρουν με τις επόμενες ασυλίες για να ξαναδοκιμάσουν με τον Ντάφυ, αλλά αυτό που περιμένουμε σίγουρα είναι ότι την Κυριακή θα είναι ανταγωνιστικοί.

Τα σημάδια μας δείχνουν μοιρασμένες ασυλίες κάτι που βολεύει και τις δύο ομάδες. Για σκεφτείτε κάτι τέτοιο τι ονόματα μπορεί να βρεθούν στην ψηφοφορία την επόμενη εβδομάδα. Αν και οι Κόκκινοι έχουν την Χαμπέρη έτοιμη και οι χθεσινές αγκαλιές πάνε περίπατο. Αλλά στον δεύτερο αρχίζουν τα δύσκολα.

Θα επανέλθουμε αφού πάρουμε και πληροφορίες από το κλίμα στις ομάδες και θα ξέρουμε περισσότερα να μοιραστούμε μαζί σας.

Οι αριθμοί λένε την αλήθεια

Εικόνα

Για έχετε συνεχή ενημέρωση κάντε ΕΓΓΡΑΦΗ στο NewsLetter

Παρέα με το sports365.gr για να είστε μπροστά από τις εξελίξεις του αγαπημένου σας Survivor.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ