Η ένταση θα πάρει μεγάλες διαστάσεις

Survivor 2024 Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή. Αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε

Ο ΣΚΑΪ ζητά μια άμεση σανίδα σωτηρίας για τα ποσοστά της τηλεθέασης που βουλιάζουν στην ζώνη των 21:00. Οι Πανθέοι με το δυναμικό ξεκίνημα που έκαναν την πρώτη εβδομάδα προβολής τους, δεν συνέχισαν με το ίδιο ενδιαφέρον από τη μεριά του τηλεοπτικού κοινού. Τα πρώτα επεισόδια της σειράς εποχής «έπαιξαν» χωρίς αντίπαλο και τα χαμόγελα που έφεραν στο κανάλι έσβησαν την αμέσως επόμενη εβδομάδα που έκαναν πρεμιέρα οι ανταγωγνιστικές σειρές μυθοπλασίας.

Survivor 2024: Trailer -Aναβολή… αγώνα, τσακωμοί και… αποχωρήσεις! (vid)

Η ένταση θα πάρει μεγάλες διαστάσεις. Για αρχή Φάνης με Δαλάκα και Ασημίνα θα έρθουν σε ρήξη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος. Στη συνέχεια, τρεις παίκτριες της ομάδας των Διασήμων θα πάρουν την απόφαση να μην αγωνιστούν με την «γελοία» δικαιολογία ότι δεν μπορούν το νερό και πίνουν νερό κατά τη βουτιά τους στη πισίνα.

Αν εξαιρέσουμε φανταζόμαστε την Μαρία Αντωνά η οποία θα είναι μία από τις τρεις, οι υπόλοιπες δύο δεν έχουν καμία δικαιολογία. Για ποιο λόγο; Φυσικά γιατί η Μαρία Αντωνά ήταν ξεκάθαρη από την πρώτη μέρα. Δεν μπορώ το νερό, αν χρειαστεί δεν θα αγωνίζομαι σε αγωνίσματα με νερό. Παρ όλα αυτά έχει κάνει υπερβάσεις και το έχει ξεπεράσει σε έναν βαθμό, αλλά μία φοβία δεν φεύγει από τη μία μέρα στην άλλη.

Η συνέχεια θα έρθει από την Ζωή, η οποία εμετικά ειρωνικά την ώρα που οι Μαχητές θα κάνουν παράπονα θα αρχίσει να στέλνει φιλιά. Μάλιστα θα την ακούσουμε να λέει χαρακτηριστικά ότι πήγε εκεί να παίξει όπως θέλει εκείνη και με το τρόπο τον δικό της, και μάλιστα να αγωνίζεται όποτε θέλει. Αξίζει να τονίσουμε ότι πλην από Φάνη, Δαλάκα (πολύ λίγο, ίσα ίσα μία λέξη την ακούμε να λέει), Σταμάτη, Ζωή, Χρύσα κανείς άλλος παίκτης δεν δείχνει το trailer να παίρνει θέση. Αυτό μάλιστα αφήνει και διάφορα ερωτήματα για πολλούς παίκτες οι οποίοι όταν βλέπουν καυγά ορμάνε πρώτοι.

Survivor trailer σήμερα:






Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ