Survivor 2024: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία; Μπλε ή κόκκινοι;

Survivor 2024: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή. Αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε

Ο ΣΚΑΪ ζητά μια άμεση σανίδα σωτηρίας για τα ποσοστά της τηλεθέασης που βουλιάζουν στην ζώνη των 21:00. Οι Πανθέοι με το δυναμικό ξεκίνημα που έκαναν την πρώτη εβδομάδα προβολής τους, δεν συνέχισαν με το ίδιο ενδιαφέρον από τη μεριά του τηλεοπτικού κοινού. Τα πρώτα επεισόδια της σειράς εποχής «έπαιξαν» χωρίς αντίπαλο και τα χαμόγελα που έφεραν στο κανάλι έσβησαν την αμέσως επόμενη εβδομάδα που έκαναν πρεμιέρα οι ανταγωγνιστικές σειρές μυθοπλασίας.

Survivor 2024: ΟΡΙΣΤΙΚΟ! Ποια ομάδα κερδίζει την 2η ασυλία; Μπλε ή κόκκινοι;

Με τις φήμες να δίνουν και να παίρνουν, ώρες τώρα, για το ποια θα είναι τελικά η στάση τους, σε σχέση με το αν τελικά θα επιλέξουν να στείλουν άντρα ή γυναίκα στον τάκο.

Την περασμένη Κυριακή έδωσαν ως υποψήφια προς αποχώρηση την Ιωάννα Τζαβέλλα, με την ίδια να μιλά για… στρατηγική, που τελικά την οδήγησε, με κλάματα, την Πέμπτη, στην πόρτα της εξόδου από το Survivor.

Θα έχουμε ξανά την ίδια τακτική από την Κόκκινη ομάδα; Θα επιλέξουν οι άντρες, που είναι και οι περισσότεροι στην ομάδα, να στείλουν γυναίκα υποψήφια στον τάκο;

Εχουμε, οριστικό, έχουμε κλειδωμένο Spoiler υποψηφιότητας αποχώρησης. Δείτε ΕΔΩ το οριστικό spoiler με το ποια ομάδα κερδίζει την 4η ασυλία.

Οι Κόκκινοι θα το κάνουν ξανά..

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Άιρα.

Πάμε τώρα στα φρέσκα κουλούρια…

Ποια ομάδα έχει προβάδισμα να κερδίσει την 1η ασυλία;

Η Μπλε ομάδα εχει προβάδισμα να κερδίσει και τη 2η ασυλία και να κάνει το 2-0.

Μιλάμε πάντα για πρόβλεψη. Σε λίγο θα έχουμε και τις πρώτες πληροφορίες.

Πηγή: www.gkourou.com

 

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ