Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή. Αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε Ο ΣΚΑΪ ζητά μια […]

Survivor All Star Spoiler: Ο πέμπτος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ τελείωσε με σχετικά καλά αποτελέσματα στην τηλεθέαση τουλάχιστον. Όχι όσο θα περίμεναν στην παραγωγή. Αλλά αν βάλουμε οτι είχαν να αντιμετωπίσουν τα “θηρία” της Μυθοπλασίας, Σασμός και Γη της Ελιάς τα πράγματα ήταν συμπαθητικά. Το μοναδικό ριάλιτι που άντεξε

Ο ΣΚΑΪ ζητά μια άμεση σανίδα σωτηρίας για τα ποσοστά της τηλεθέασης που βουλιάζουν στην ζώνη των 21:00. Οι Πανθέοι με το δυναμικό ξεκίνημα που έκαναν την πρώτη εβδομάδα προβολής τους, δεν συνέχισαν με το ίδιο ενδιαφέρον από τη μεριά του τηλεοπτικού κοινού. Τα πρώτα επεισόδια της σειράς εποχής «έπαιξαν» χωρίς αντίπαλο και τα χαμόγελα που έφεραν στο κανάλι έσβησαν την αμέσως επόμενη εβδομάδα που έκαναν πρεμιέρα οι ανταγωγνιστικές σειρές μυθοπλασίας.

Survivor 2024: MEGA Spoiler – Μπαίνει στο παιχνίδι γνωστή influencer

ο Τούρκος παραγωγός βάζει τα μεγάλα όπλα και παλεύει με όλες του τις δυνάμεις για να επιστρέψει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ στα νούμερα τηλεθέασης που όλοι θέλουν. Για να γίνει όμως αυτό, θα πρέπει να έχει ταλέντα που να μπορούν να προσφέρουν σασπένς και hot… πλάνα!

Ποια λοιπόν θα ήταν ικανή για κάτι τέτοιο; από την Έλενα Αμανατίδου, μικρή αδερφή της Άννας που είχε πάρει μέρος στο GNTM για να καταλάβετε και το μέγεθος των… γονιδίων!

Η πανέμορφη γυμνάστρια που διαθέτει χιλιάδες ακολούθους στα social media και κυρίως στο Instagram ακολουθεί μία επιτυχημένη καριέρα ως μοντέλο και influencer.

Η Έλενα δεν έχει αφήσει κανένα υπονοούμενο γύρω από τη συμμετοχή της αλλά το περασμένο καλοκαίρι είχε φωτογραφηθεί δίπλα σε φοίνικες (ουάου) και πολλοί ήταν αυτοί που είχαν κάνει συνειρμό με το γνωστό ριάλιτι. Οι φήμες μπορεί να είχαν φουντώσει αλλά εκείνη δεν μίλησε ποτέ για την πρόταση που είχε δεχτεί!

Ωστόσο όπως φαίνεται, η βαλίτσα είναι έτοιμη προς αναχώρηση για Άγιο Δομίνικο στις 6 Φεβρουαρίου και θα αγωνιστεί με την ομάδα των Κόκκινων.

Αυτό είναι το ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ μας Spoiler… 

Oi





Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ