Ο Τζέιμς  προετοιμάζει την ταξιδιωτική εκπομπή του που την κάνει σόλο.

Τζέιμς, Νίκο και Άννα Μαρία, μετά το παιχνίδι επιβίωσης Survivor 4 του ΣΚΑΙ πολλοί περίμεναν να συνεχίσουν να τους βλέπουν μαζί, αλλά δεν συνέβη κάτι τέτοιο

Δεν είναι μόνο που επαγγελματικά τελικά δεν προέκυψε καμιά συνεργασία μεταξύ τους, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο τα έσπασαν.

Ο Τζέιμς  προετοιμάζει την ταξιδιωτική εκπομπή του που την κάνει σόλο.

Κάθε φορά θα βρίσκεται σε άλλη χώρα, και θα εχει και διαφορετικό καλεσμένο. Ο σκοπός είναι μαζί με τον καλεσμένο του, να ανακαλύψουν τις ομορφιές της χώρας που βρίσκονται.

Πριν λίγες ημέρες είχαμε το βραδινή έξοδο των προηγούμενων “εχθρών” Νίκου Μπάρτζη και Αλέξη Παππά, κάτι που σίγουρα παραξένεψε πολλοί κόσμο.

Πως το πήρε ο Τζέιμς;

“Θα του πω γεια σου Παππά, γεια σου Παππά… πάμε για ποτά! Δεν νομίζω ότι υπήρξε συμφιλίωση απλά ήταν στο ίδιο μέρος και έβγαλαν φωτογραφίες. Έπρεπε να πάω τον Αλέξη στο Κολοσσαίο”.

Όσον αφορά την εκπομπή που ετοιμάζει, ο ίδιος είπε: “Έχω κάνει πέντε επεισόδια και είναι όλοι από το J2US γιατί είχαμε έρθει πολύ κοντά με τα παιδιά. “

Λογικό θα πούμε εμείς, αφού πίσω από την εκπομπή του Τζέιμς είναι ο Νίκος Κοκλώνης.




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ