Ο αγαπημένος παίκτης πολλών Τζέιμς Καφετζής είναι σε δικαστική διαμάχη με τον Ατζούν, κάτι που είναι γνωστό σε όλους.

Το Survivor 5 ολοκληρώθηκε και είχαμε φινάλε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Το μεγάλο ταξίδι του παιχνιδιού επιβίωσης έφτασε στο τέλος του. Αλλά ένα ακόμα μεγαλύτερο ταξίδι ήδη ετοιμάζεται για να ξεκινήσει. Το πολύ αναμενόμενο survivor All Star έρχεται.

Αναβρασμός υπάρχει στην Acun Medya το τελευταίο διάστημα. Ο τελικός δεν ήταν ο μόνος λόγος που έκανε τον Τούρκο παραγωγό να έρθει την Ελλάδα. Άλλο τον καίει αυτή την εποχή και σίγουρα δεν ήταν ο μεγάλος τελικός. Εκεί ο Λιανός παίζει μπάλα δυνατά.  Το «All Star Survivor», ήταν η αφορμή και η προετοιμασία του οποίου έχει ξεκινήσει ήδη.

Το Survivor συνεχίζει να είναι ο Βασιλιάς των ριάλιτι, και το βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ

Κυκλοφόρησε και η λίστα των παιχτών που θα γίνει πρόταση να είναι στον Άγιο Δομίνικο.

Νίκος Μπάρτζης, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κώστας Βασάλος, Ηλίας Μπόγδανος, Αλέξης Παππάς, Βασίλης Σίμος, Καρολίνα Καλύβα, Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι, Γιάννης Σπαλιάρας, Μάριος Πρίαμος, Ηλίας Γκότσης, Μπο, Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Ντάνος όπως κάθε φορά παίζει το όνομα του, αλλά αυτή την φορά για παρουσιαστής, αλλά χωρίς να έχει την παραμικρή κρούση μέχρι τώρα.

Προσωπικά δεν έχω δεχτεί πρόταση. Δεν είναι αν θέλω ή δεν θέλω να το παρουσιάσω. Ο “Φύλακας άγγελος” προύποθετει να είμαι στην Ελλάδα. Είναι πολλές οι παράμετροι που πρέπει να συζητηθούν, αν μου προταθεί».

Αλλά αντίθετα τηλέφωνο έπεσε στον Σάκη Κατσούλη. «Όλοι το ξέρουν πλέον, έχουν γίνει συζητήσεις, να κρυβόμαστε; Και η αλήθεια είναι ότι θέλουμε να πάμε»

Πάμε και σε μια διαρροή που κυκλοφόρησε. Καλύτερα να λέμε μία φήμη.

Ο αγαπημένος παίκτης πολλών Τζέιμς Καφετζής είναι σε δικαστική διαμάχη με τον Ατζούν, κάτι που είναι γνωστό σε όλους. Υπάρχουν δικαστικές εκκρεμότητες μεταξύ τους, που θα λυθούν στο μέλλον.

Θυμίζουμε πως ο Τζέιμς έχει τονίσει πολλάκις πως δεν βλέπει το survivor, απλώς ενημερώνεται για την εξέλιξη μέσω twitter.

Τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει παίζει μπάλα και το όνομα του Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος, ως γνωστόν, βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τον Ατζούν Ιλιτζαλί. Μπορεί, άραγε, για χάρη της τηλεθέασης να μπει ένα τέλος σε αυτή την κόντρα;

Αν προχωρήσει μόνο οφέλη μπορούν να βγουν. Τελειώνει η δικαστική διαμάχη μεταξύ τους, και τρελά νούμερα τηλεθέασης, αφού είναι γνωστό ότι ο Τζέιμς “πουλάει”.

Πολλά έχουμε δει να γίνονται και μια μπιφτέκα παραπάνω να γυρίσει δεν θα γίνει και τίποτα…

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ