Σύναντηση κορυφής από το πέρσινο Survivor. Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε από κοντά με τον Αλέξη Παππά. Οι δυο παίκτες στην αρχή του περσινού παιχνιδιού επιβίωσης είχαν μεγάλη κόντρα. Όλα, όμως, όπως φαίνεται ανήκουν στο παρελθόν. Οι δυο άνδρες άργησαν αλλά κατάφεραν να συναντηθούν στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να ενημερώσει και τους διαδικτυακούς του φίλους […]

Σύναντηση κορυφής από το πέρσινο Survivor. Ο Τριαντάφυλλος βρέθηκε από κοντά με τον Αλέξη Παππά. Οι δυο παίκτες στην αρχή του περσινού παιχνιδιού επιβίωσης είχαν μεγάλη κόντρα.

Όλα, όμως, όπως φαίνεται ανήκουν στο παρελθόν. Οι δυο άνδρες άργησαν αλλά κατάφεραν να συναντηθούν στην Ελλάδα. Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος θέλησε να ενημερώσει και τους διαδικτυακούς του φίλους για αυτή τη συνάντηση, μέσω της ανάρτησής του στο instagram.

«Πόσο σε αγαπάω εσένα, τι έχουμε περάσει μαζί Αλέξη Παππά, μια ζωή αδερφάκια με Σάκη Κατσούλη, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Ελευθερία Ελευθερίου», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε ο γνωστός τραγουδιστής.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ