Είχε δεν είχε ο Ατζούν κανόνισε και φέτος, αλλά από νωρίς να το κάνει ριάλιτι το παιχνίδι επιβίωσης. Κατσαούνης, Μυριέλλα, ένα love story γεννιέται και όλοι οι φίλοι του survivor ψάχνονται για το τι θα γίνει τελικά. Ας τα πάρουμε με την σειρά. Ποιος Τζον; Αυτός ήταν παλιά ιστορία. Και ο Κωνσταντινος Πεταλωτής είναι παλιά […]

Είχε δεν είχε ο Ατζούν κανόνισε και φέτος, αλλά από νωρίς να το κάνει ριάλιτι το παιχνίδι επιβίωσης. Κατσαούνης, Μυριέλλα, ένα love story γεννιέται και όλοι οι φίλοι του survivor ψάχνονται για το τι θα γίνει τελικά.

Ας τα πάρουμε με την σειρά.

Ποιος Τζον; Αυτός ήταν παλιά ιστορία. Και ο Κωνσταντινος Πεταλωτής είναι παλιά ιστορία, αλλά ήταν ο τελευταίος της Μυριέλλας.

Με τη Μυριέλλα γνωρίστηκαν τον Ιούλιο που μας πέρασε όταν ανέβηκε στις Σέρρες για τις ανάγκες της παράσταση που έπαιζε. Ήρθαν πιο κοντά,  και πέρασαν ένα πολύ ωραίο καλοκαίρι μαζί. Τον Σεπτέμβριο η σχέση τους κατέβασε ρολά.

Ο Τζον ήταν πριν, και είναι απλός φίλος. Αυτά για να ξέρουμε τι μας γίνεται.

Το ωραίο είναι ότι ο Πεταλωτής πηγαίνει στον Άγιο Δομίνικο αλλά σαν τουρίστας. Προγραμματισμένο ταξιδάκι όπως είπε. Ότι πεις…

Στο νησί όμως έχουμε Μυριέλλα και Κατσαούνη να δείχνουν οτι κάτι υπάρχει, αλλά τελευταία βλέπουμε μια πιο ψυχρή συμπεριφορά από την Μυριέλλα απέναντι στον αγρότη του ριάλιτι. Γενικά δεν είναι και στα καλύτερα του, αφού σχεδόν όλη η ομάδα του τον έβγαλε στην σέντρα στο τελευταίο συμβούλιο.

Σοκαρισμένη η Μυριέλλα: Εγώ από άλλον Γιώργο γοητεύτηκα

Απογοητευμένη με όσα ακούστηκαν για τον Γιώργο Κατσαούνη φάνηκε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Κατσαούνης: Αν κατάλαβα λάθος, ζητάω 1000 συγγνώμη

Μετά από πιέσεις και αφού άκουσε όλους τους συμπαίχτες του, ο Γιώργος ζήτησε συγνώμη από όλους για την δήλωση που έκανε περί στημένου αγώνα στην 2η ασυλία.

Η Μυριέλλα σαν να δείχνει μια πιο απόμακρη στάση τελευταία. Στρατηγική ή ξενέρωσε για τους δικούς της λόγους.

Αλλά τελικά η Μυριέλλα είναι πονηρή, και κοιτάζει να μακροημερεύσει στο παιχνίδι επιβίωσης, παίρνοντας μπουστάρισμα από την δημοφιλία του Κατσαούνη;
Ο Κατσαούνης είναι αθώος και αληθινός όσο δείχνει;
Ο Ατζούν έχει από κοντά το “ζευγαράκι” και παίζει να έχει δώσει ρόλους που θα εξελιχθούν σε βάθος στο ριάλιτι;
Ότι από τα παραπάνω και αν συμβαίνει τα τηλεθεατόπουλα, είναι στα σχοινιά με το καλημέρα.

Όλο αυτό το σκηνικό λογικό είναι να εκνεύρισε τους δικαστές του twitter που τον πάνε τον αγρότη, και τα πήραν με την Μυριέλλα που την βλέπουν να αλλάζει συμπεριφορά.

Η δική μας άποψη είναι ότι το ζευγαράκι θα μας απασχολήσει για πολύ πολύ καιρό ακόμα.

 

https://twitter.com/matthaiosmavr/status/1481518178266238977

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ