Το Survivor 5 ξεκίνησε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και με το καλημέρα μας κέρδισε ο Γιωρίκας Πηλίδης. Για τις επιδόσεις του που τον έκαναν σαν την μύγα μες το γάλα, αλλά και για τον προσγειωμένο χαρακτήρα του. Επιτέλους το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης και βασιλιάς των ριαλιτι είναι μαζί μας ξανά.. Ο Γιώργος Λιανός […]

Το Survivor 5 ξεκίνησε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και με το καλημέρα μας κέρδισε ο Γιωρίκας Πηλίδης. Για τις επιδόσεις του που τον έκαναν σαν την μύγα μες το γάλα, αλλά και για τον προσγειωμένο χαρακτήρα του.

Επιτέλους το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης και βασιλιάς των ριαλιτι είναι μαζί μας ξανά.. Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες των διάσημων και μαχητών ξεκίνησαν να μας χαρίζουν όμορφες και συναρπαστικές στιγμές.

Είδαμε όλους τους παίχτες, σε δυο αγωνίσματα. Επάθλου και ασυλίας με τις ομάδες να μοιράζονται τις νίκες.

Αλλά τις εντυπώσεις στον στίβο μάχης και όχι μόνο, τις έκλεψε μόνο ένας.

Ο παγκόσμιος Γιωρίκας. Ταχύτατος και πολύ δυνατός.

Αν και νωρίς θα πουν πολύ και θα συμφωνήσουμε, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά του από τους υπόλοιπους παίχτες που ήταν σαν την μύγα μες το γάλα.

Χαρακτηριστικοί και οι δύο αγώνες που έδωσε.

Γιωρίκας Πηλίδης VS Σάββας Κάλφας

Η πέμπτη μονομαχία στο αγώνισμα ασυλίας.

Γιωρίκας Πηλίδης VS Γιάννης Τσολάκης

Η δέκατη πέμπτη μονομαχία στο αγώνισμα ασυλίας.

Πολλά εγκωμιαστικά σχόλια από όλους τους παίχτες που αναγνώρισαν με το καλημέρα την ανωτερότητα του.

Πολύ σεμνός και ταπεινός άκουγε όλα τα όμορφα λόγια, και μας έκανε εντύπωση, ότι δεν προσπάθησε να πουλήσει τα δύσκολα παιδικά του χρόνια. Μάλιστα με διακριτικό τρόπο απέφυγε την ερώτηση του Λιανού να αναφερθεί στην παιδική του ηλικία.

Αίσθηση προκάλεσε οι δύο ψήφοι για τον Γιωρίκα στην ψηφοφορία.

Οι παίχτες που τον ψήφισαν είπαν ότι έδωσαν αυτόν γιατί είναι σίγουροι ότι το τηλεοπτικό κοινό τον αγαπάει και δεν πρόκειται να αποχωρήσει.

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη είναι ότι τον φοβήθηκαν με το καλημέρα…

Μάλιστα δικαιολογήθηκαν οι παίχτες που τον ψήφησαν.

Η συγγνώμη της Ελ. Σπανού στον Γ. Πηλίδη για την ψήφο της

Ελισάβετ Σπανού και Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ψήφισαν τον, καθ’ομολογίαν όλων, κορυφαίο παίκτη της ομάδας των Διασήμων και έδωσαν την εξήγησή τους.

Είπαμε πρώτη ημέρα είναι. Αλλά ένας από τους λόγους που χαρήκαμε για την επιστροφή του survivor είναι ο Γιωρίκας.

Ποιος είναι ο Γιωρίκας Πηλίδης;

Δεν είναι λίγοι αυτοί και κυρίως γνώστες του αθλήματος, που τον έχουν χαρακτηρίσει φαινόμενο και παιδί θαύμα για το άθλημα της πάλης. Βαρύς χαρακτηρισμός για ένα νέο παιδί που σιγά σιγά φτιάχνει το όνομά του και προσπαθεί να χτίσει “λιθαράκι λιθαράκι” την καριέρα του, εντούτοις φαντάζει αρκετά ρεαλιστικός με βάση τα μέχρι στιγμής επιτεύγματά του. Και δεν είναι λίγα…

Τον περασμένο Ιούλιο στο Σεράγεβο, ο Πιλίδης έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του αθλήματος, καθώς κατάφερε κάτι που δεν είχε πετύχει ποτέ αθλητής ξανά στην παγκόσμια πάλη. Σε τρεις διαδοχικές χρονιές κατέκτησε πέντε μετάλλια σε Ευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα στην ηλικιακή κατηγορία των Παίδων και προχθές (9/9) πέτυχε κάτι ασύλληπτο επί ελληνικού εδάφους. Με το χάλκινό του, έχει πάρει μετάλλιο σε όλες τις διοργανώσεις της κατηγορίας των παίδων και σημείωσε ένα μοναδικό ρεκόρ, που πολύ δύσκολα θα καταρριφθεί στο μέλλον.

Ο Γιωρίκας αγαπά πολύ την ποντιακή παράδοση και στο σπίτι του μιλάνε ακόμα τα ποντιακά. Η οικογένειά του ήρθε στην Ελλάδα από την πόλη Τζαμπούλ του Καζακστάν τη δεκαετία του ’90. Η πάλη είναι κάτι που υπεραγαπά και το μέλλον του είναι άμεσα συνυφασμένο με αυτήν. Προς το παρόν, η πορεία του είναι αξιοθαύμαστη και μακάρι στο μέλλον να τον συζητάμε ακόμα περισσότερο.

Το σίγουρο είναι ότι διαθέτει άφθονο ταλέντο και έχει μεράκι για πολλή δουλειά και επιτυχίες τα χρόνια που ακολουθούν…

Τα πιο έγκυρα Spoiler, καθημερινά εδώ.. Φυσικά και σε αυτόν το κύκλο θα έχουμε και LIVE σχολιασμό σε όλα τα αγωνίσματα.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ