Ο αγαπημένος παρουσιαστής του παιχνιδιού επιβίωσης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και στον προηγούμενο κύκλο.

Το Survivor του ΣΚΑΙ, το μεγάλο παιχνίδι επιβίωσης βρίσκεται σε φάση μετάλλαξης για να παρουσιαστεί ως  Survivor All Star. Λογικά ναι, αλλά θα δείξει. Υπάρχει θολούρα ακόμα.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής του παιχνιδιού επιβίωσης ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και στον προηγούμενο κύκλο.

Με το ιδιαίτερο χιούμορ του, και κοντά με τους παίχτες, είναι ο πιο επιτυχημένος μέχρι σήμερα στο τηλεοπτικό κοινό, όπως λένε οι περισσότεροι. Πολύ μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας δεν δίνει δικαιώματα για να τον σχολιάζουν, όπως επίσης και την οικογένεια του.

Αλλά όσα ακούγονται περί νέων παρουσιαστών και συμπαρουσιαστών τον έβγαλαν εκτός εαυτού και για πρώτη φορά μπήκε στην διαδικασία να κάνει δήλωση επί του θέματος. Επίσης σαν να έχουμε την εντύπωση ότι πολλα από όσα συμβαίνουν από ορισμένους παίχτες τον έχουν ενοχλήσει. Και όχι μόνο αυτόν…

Αποκαλυπτικός στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά 

Ο Γιώργος Λιανός στο “Καλό Μεσημεράκι”




Ο Γ. Λιανός για το Survivor 

«Ακούω πολύ κόσμο που θέλει να παρουσιάσει το Survivor, sorry φέτος θα το κάνω εγώ»

Με το Survivor είμαστε σε φάση προετοιμασίας και προσπαθούμε να στήσουμε το All Star.

Έχουν συμφωνήσει σχεδόν όλοι οι παίκτες που θέλει η παραγωγή. Σημαίνει ότι έχουν υπογράψει…άρα ξέρουμε ποιοι είναι..Όσοι περασαν την πόρτα στην Ακουν Μίντια.

Σύντομα θα εχει ολοκληρωθεί ο αριθμός παιχτών για τον νέο κύκλο. Οι καλύτεροι από τους προηγούμενους κύκλους.

Τέλος Δεκεμβρίου θα ξεκινήσει!

Η αναλογία είναι νομίζω πιο πολύ προς το αθλητικό, αλλά υπάρχουν και άτομα τα οποία προξενούν το ενδιαφέρον, να το πω κομψά.

Θα παρουσιάσει για τρίτη φορά το The Voice.

«Θα κάνουμε το Survivor μετά το The Voice. Το All Star είναι στα χέρια των παλιών παικτών. Θα πρέπει για να ολοκληρωθεί αυτή η προσπάθεια να συγκεντρώσουμε έναν αριθμό παικτών και να έχουν συμφωνήσει από τώρα για αρχές Γενάρη ή τέλος Δεκέμβρη.

Να έχουμε μια έγγραφη συναίνεσή τους. Κοίτα δεν θέλω να μαθευτεί… αλλά αρκετά άτομα έχουν ήδη συμφωνήσει. Είμαστε κοντά στον επιθυμητό αριθμό που θα μας κάνει να πούμε ότι… ναι έχουμε All Star»




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ