Ο γνωστός σε όλους Τούρκος Παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί από το survivor, που έχει μεγάλη απήχηση στο Ελληνικό τηλεοπτικό κοινό και ειδικά στην φετινή σεζόν που έκανες τρελά νούμερα, έχει τρέλα με το ποδόσφαιρο. Σαν ποδοσφαιριστής φυσικά δεν έχει στόχους, λόγο ηλικίας αλλά και των πολλών επαγγελματικών του ασχολιών, αλλά ως επενδυτής. Είναι πολύ φρέσκο ακόμα […]

Ο γνωστός σε όλους Τούρκος Παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί από το survivor, που έχει μεγάλη απήχηση στο Ελληνικό τηλεοπτικό κοινό και ειδικά στην φετινή σεζόν που έκανες τρελά νούμερα, έχει τρέλα με το ποδόσφαιρο.

Σαν ποδοσφαιριστής φυσικά δεν έχει στόχους, λόγο ηλικίας αλλά και των πολλών επαγγελματικών του ασχολιών, αλλά ως επενδυτής. Είναι πολύ φρέσκο ακόμα το πέρασμα του από την Ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ.

Θα γίνει του survivor στην Τσάμπιονσιπ

Αλλά η μεγάλη του καψούρα είναι το Αγγλικό ποδόσφαιρο και ο θαυμαστός κόσμος της Πρέμιερ Λιγκ.  Να μπει στα μεγάλα σαλόνια πολύ δύσκολο, αφού ακόμα και να έχει τα χρήματα πολύ δύσκολο να βρεθεί ομάδα που είναι προς πώληση, αλλά να μπει μέσα από τον προθάλαμο της Πρέμιερ Λιγκ. Μιλάμε για την Τσάμπιονσιπ, που εκεί υπάρχουν ομάδες που κατά καιρούς βγαίνουν για αναζήτηση νέου ιδιοκτήτη.

Μια τέτοια περίπτωση είναι η Χαλ Σίτι που τώρα ανήκει στην οικογένεια Αλάμ από Αίγυπτο από το 2010.

Μάλιστα Αγγλικές πηγές αναφέρουν ότι η διαπραγμάτευση είναι σε καλό δρόμο, και αξίζει να αναφέρουμε ότι πρόσφατα ο αντιπρόεδρος της ομάδας Εχάμπ Άλαμ που ακολούθησε τον Ατζούν Ιλιτζαλί στο instagram.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ