Survivor 4 Spoiler Διαρροή (29/03): LIVE ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ Mετά τις γιορτές και το πάρτι της Κυριακής, από Δευτέρα έχουμε επιστροφή για την επιβίωση και την νίκη.  Στην ίδια παραλία, και σαν καλοί γείτονες; Φυσικά και όχι. Γείτονες ναι αλλά φίλοι όχι. Σήμερα όμως σας έχουμε μια μεγάλη έκπληξη. Ξεκινάμε τα LIVE και σήμερα θα πάμε παρέα με […]

Survivor 4 Spoiler Διαρροή (29/03): LIVE ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ Mετά τις γιορτές και το πάρτι της Κυριακής, από Δευτέρα έχουμε επιστροφή για την επιβίωση και την νίκη.  Στην ίδια παραλία, και σαν καλοί γείτονες; Φυσικά και όχι. Γείτονες ναι αλλά φίλοι όχι.

Σήμερα όμως σας έχουμε μια μεγάλη έκπληξη. Ξεκινάμε τα LIVE και σήμερα θα πάμε παρέα με live σχολιασμό του αγώνα της 1ης ασυλίας. Θα δούμε όλες τις μονομαχίες, τα περίεργα που θα γίνουν, και τους μεγάλους νικητές. Σίγουρα το LIVE δεν χάνεται αγαπητοί φίλοι. Όλα τα βράδια του αγαπημένου μας παιχνιδιού πάμε μαζί LIVE.

Ποια ομάδα κερδίζει σας είναι γνωστό από προηγούμενα άρθρα μας, όπως επίσης και ποιος κερδίζει την ατομική ασυλία αλλά και ποιος θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση! Οι υπόλοιποι παρεούλα θα το δούμε με κάθε αγώνισμα ξεχωριστά και με τα σχόλια μας.

Πάρτε και μια γεύση από το τι θα δούμε σήμερα

Η ανανέωση γίνεται αυτόματα

Λίγο υπομονή να δώσει την έναρξη ο Λιανός!

--><!----> Sports365.gr
Sports365.gr 9:59 ΜΜ

Πρεμιέρα να σου πετύχει. Ούτε στον εχθρό μας.

Κάθε αρχή και δύσκολη παιδιά, Προβληματάκι με τον Server και ελπίζουμε να λυθεί σύντομα.

Sports365.gr 9:25 ΜΜ

Καλησπέρα σας. Μαζί θα παρακολουθήσουμε το 1ο Live για το Survivor. Ξεκινάμε με την 1η ασυλία της εβδομάδας η οποία είναι και η 1η έπειτα από την ένωση των ομάδων!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ