Το Survivor 5 ξεκίνησε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και με το καλημέρα ξεχώρισε η παρουσία του Γιωρίκα Πηλίδη. Για τις επιδόσεις του που τον δείχνουν σαν την μύγα μες το γάλα, αλλά και για τον προσγειωμένο χαρακτήρα του. Επιτέλους το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης και βασιλιάς των ριαλιτι είναι μαζί μας ξανά.. Ο Γιώργος […]

Το Survivor 5 ξεκίνησε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ και με το καλημέρα ξεχώρισε η παρουσία του Γιωρίκα Πηλίδη. Για τις επιδόσεις του που τον δείχνουν σαν την μύγα μες το γάλα, αλλά και για τον προσγειωμένο χαρακτήρα του.

Επιτέλους το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης και βασιλιάς των ριαλιτι είναι μαζί μας ξανά.. Ο Γιώργος Λιανός και οι παίκτες των διάσημων και μαχητών ξεκίνησαν να μας χαρίζουν όμορφες και συναρπαστικές στιγμές.

Αλλά τις εντυπώσεις στον στίβο μάχης και όχι μόνο, τις έκλεψε μόνο ένας.

Ο παγκόσμιος Γιωρίκας. Ταχύτατος και πολύ δυνατός.

Αν και νωρίς θα πουν πολύ και θα συμφωνήσουμε, αλλά ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά του από τους υπόλοιπους παίχτες.

Ο Τζέιμς Καφετζής από τους αγαπημένους παίχτες του περσινού survivor, πρόσφατα έχασε την είσοδο του στον μεγάλο τελικό του J2US αλλά δεν θα μείνει στο ταμείο ανεργίας. Πολύ σύντομα με το νέο έτος μαζί με την Super Kiki θα τους δούμε σε μια νέα και ιδιαίτερη ταξιδιωτική εκπομπή παραγωγής Νίκου Κοκλώνη και με μεγάλο χορηγό ένα μεγάλο τουριστικό γραφείο.

Ως καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα στον Alpha, του ζητήθηκε να σχολιάσει την συμμετοχή στο reality επιβίωσης του παγκόσμιου πρωταθλητή, που αρκετούς φίλους του survivor όπως και εκείνον, τους εξέπληξε.

Η δήλωση του που προκάλεσε πολλά σχόλια , και προσπάθησε να την εξηγήσει καλύτερα, τελικά δεν άρεσε και τόσο στους διαδικτυακούς φίλους του Γιωρίκα.

“Στεναχωριέμαι που βλέπω έναν Ολυμπιονίκη να παίρνει μέρος σε ένα τέτοιο παιχνίδι» είπε ο James αλλά στη συνέχεια δικαιολογήθηκε λέγοντας πως καταλαβαίνει πως το κάνει για να βοηθήσει την αθλητική του καριέρα και ρισκάρει, ακόμη και να τραυματιστεί στο παιχνίδι. Δεκάδες τα παραδείγματα εξάλλου των αθλητών που πήραν μέρος και στην φετινή Ολυμπιάδα του Τόκιο οι οποίοι είχαν μιλήσει για τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες που αντιμετωπίζουν καθημερινά για να κάνουν τις προπονήσεις τους με την πενιχρή βοήθεια από την πολιτεία.”

Το σίγουρο είναι ότι ο κάτοχος των 7 χρυσών μεταλλίων σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της ελεύθερης πάλης, είναι ένα από τα πολύ μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού επιβίωσης, αρκεί να προσαρμοστεί και να αντέξει τις συνθήκες στο νησί.

Ο Ατζούν μου έκανε αγωγή και μου ζητάει 100.000 ευρώ

Τα πιο έγκυρα Spoiler, καθημερινά εδώ.. Φυσικά και σε αυτόν το κύκλο θα έχουμε και LIVE σχολιασμό σε όλα τα αγωνίσματα.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ