Οι αποχωρήσεις των παικτών από τα ριάλιτι πολλές φορές δημιουργούν διάφορα συναισθήματα στο κοινό. Πολλοί από αυτούς έχουν ξεχωρίσει μέσα στα παιχνίδια. Πολλές φορές αν και αναμενόμενη, η αποχώρησή τους, φέρνει τα πάνω κάτω. Όταν μάλιστα πρόκειται για χαρακτήρες που έχουν κυρίαρχο ρόλο μέσα στο παιχνίδι η απουσία τους είναι αισθητή. Την τελευταία εβδομάδα έχουμε […]

Οι αποχωρήσεις των παικτών από τα ριάλιτι πολλές φορές δημιουργούν διάφορα συναισθήματα στο κοινό. Πολλοί από αυτούς έχουν ξεχωρίσει μέσα στα παιχνίδια. Πολλές φορές αν και αναμενόμενη, η αποχώρησή τους, φέρνει τα πάνω κάτω. Όταν μάλιστα πρόκειται για χαρακτήρες που έχουν κυρίαρχο ρόλο μέσα στο παιχνίδι η απουσία τους είναι αισθητή.

Την τελευταία εβδομάδα έχουμε δει να αποχωρούν παίκτες από ριάλιτι παιχνίδια που σίγουρα δεν περιμέναμε.
Ποιος θα πίστευε ότι Στράτος Τζώρτζογλου θα έφευγε από την Φάρμα; Σίγουρα ήταν ένας παίκτης που συγκέντρωνε πολλά σχόλια στο πρόσωπο του. Με την εκρηκτική παρουσία του μέσα στο παιχνίδι προκάλεσε έκπληξη στο τηλεοπτικό κοινό με την αποχώρησή του.

Η δεύτερη και μάλιστα πιο αναπάντεχη ήταν η αποχώρηση του James Καφετζή από το survivor. Κάτι που σίγουρα κανείς δεν περίμενε. Μετά από τόσες δοκιμασίες και προσπάθεια να παραμείνει στο παιχνίδι ο James Καφετζής αποχώρησε οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης. Στρατιγηκές, σχέδια και μηχανορραφίες μάλλον δεν ήταν αρκετά για να αντέξει ο ίδιος να συνεχίσει μέσα στο παιχνίδι.

Ο Παναγιώτης Τζαμαλής αποχαιρέτησε μία για πάντα το MasterChef. Ένας παίκτης με μεγάλο κοινό είπε αντίο στους συμπαίκτες τους και αποχώρησε από το ριάλιτι μαγειρικής.

Παίκτες που ήταν από τα βαριά χαρτιά των παιχνιδιών αποτελούν παρελθόν. Πράγμα που σίγουρα δυσαρέστησε το τηλεοπτικό κοινό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φάρμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ