Το νέο ζευγάρι της showbiz με κοινό παρoνομαστή το Survivor. Έρχεται και το All Star...

Survivor spoiler: Βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή περίοδο, και τι λένε ότι το καλοκαίρι έχουμε νέους έρωτες. Έτσι λοιπόν δύο μεγάλα ονόματα του παιχνιδιού επιβίωσης ήρθαν πολύ κοντά, όπως φαίνεται.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μετά από πέντε περίπου χρόνια που ήταν ζευγάρι αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Οι δύο τους να θυμίσουμε ότι γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν μέσα από το Survivor το 2017 στον SKAI. Ο έρωτας αυτός πια ανήκει στο παρελθόν. Αλλά όπως λένε ο έρωτας με έρωτα περνάει.

Έτσι σκέφτηκε και ο Βασάλος και προχώρησε παρακάτω. Το νέο κορίτσι του γοητευτικού άνδρα φαίνεται πως είναι μία πρώην παίκτρια του Survivor. Ποια να΄ναι, ποια να΄ναι; Ο λόγος για την φιναλίστ του 2018, Κατερίνα Δαλάκα.

Από την άλλη η Κατερίνα Δαλάκα χώρισε για τρίτη φορά και οι κακές γλώσσες λένε για οριστικό χωρισμό με τον Δημήτρη Φιντιρίκο.

Ο φακός τσάκωσε το νέο ζευγαράκι να παρτάρει στην περιοχή του Χανιώτη στη Χαλκιδική. Μάλιστα, η Δαλάκα όταν είδε τις κάμερες εκνευρίστηκε. Μήπως επειδή δεν ήθελε να μαθευτεί η σχέση της ακόμα; Ποιος ξέρει.

Πάντως, οι φήμες λένε πως ο Βασάλος και η αθλήτρια του στίβου είναι μαζί. Για να δούμε η Βαλαβάνη αν έχει απάντηση για αυτό..

Άλλωστε μια χαρά ζευγάρι δείχνουν και ταιριάζουν…

Λέτε να τους δούμε μαζί στο All Star;

Βασάλος

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ