Αυτό θέλει να πετύχει και η συμμετοχή του στο επόμενο survivor είναι δεδομένη και κλειδωμένη. Και να κρατήσετε ότι δεν ασχολήθηκε καν με το οικονομικό θέμα. Η ρεβάνς είναι το ζητούμενο.

Το Survivor 5 ολοκληρώθηκε και είχαμε φινάλε στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Το μεγάλο ταξίδι του παιχνιδιού επιβίωσης έφτασε στο τέλος του. Αλλά ένα ακόμα μεγαλύτερο ταξίδι ήδη ετοιμάζεται για να ξεκινήσει. Το πολύ αναμενόμενο survivor All Star έρχεται.

Ο Τούρκος παραγωγός ετοιμαζόταν καιρό. Ρίχνει στην μάχη το Survivor ALL STARS και μάλιστα για 10 μήνες. Η μεγάλη του απάντηση στην Μυθοπλασία.

Μετά από πολλές μονομαχίες, πολύ ίντριγκα και στρατηγική, φτάσαμε στο τέλος της διαδρομής. Δυο παίχτες μονομάχησαν για το μεγάλο τρόπαιο. O κόσμος πήρε την κατάσταση στα χέρια του, και ψήφισε τον Στάθη Σχίζα για νικητή στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!




Αν και είχαμε δει ότι ο Στάθης ανέβαινε πολύ, στο τέλος περιμέναμε ότι ο Άρης έστω και δύσκολα θα έπαιρνε το μεγάλο έπαθλο.

Ουσιαστικά ο Άρης έκανε πολλά μαζεμένα λάθη, και ο Στάθης απλώς κράτησε χαμηλό προφίλ, προσπαθούσε να τα έχει καλά με όλους, και τελικά πήρε το έπαθλο, χωρίς και ο ίδιος να το περιμένει.

Θέλει την ρεβάνς και ο Ατζουν του δίνει την ευκαιρία

Ο Άρης Σοϊλέδης κακά τα ψέματα ήταν ο σταρ του φετινού Survivor. Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής μπορεί να μην ήταν ο νικητής του παιχνιδιού επιβίωσης αλλά έχει καταφέρει να είναι ο πρωταγωνιστής. Ο Στάθης Σχίζας δεν κέρδισε τόσο επειδή τον ήθελε το τηλεοπτικό κοινό αλλά επειδή πολλοί τηλεθεατές δεν ήθελαν το Σοϊλέδη λόγω της συμπεριφοράς του.

Το ζήτημα τώρα ποιο είναι; Η παραγωγή του Survivor και ο Ατζούν έχουν ήδη κάνει πρόταση στον Σοϊλέδη για να συμμετάσχει στο All Star. Κάποια τέτοια πρόταση δεν έχει γίνει καν στον νικητή, Στάθη. Ο Τούρκος παραγωγός του δίνει μια δεύτερη ευκαιρία…

Πόσο όμως εύκολο είναι για έναν αθλητή να μπει back to back στο παιχνίδι. Το έχουμε δει ξανά στο παρελθόν. Μία με την Κατερίνα Δαλάκα και μία με την Κάτια Ταραμπάνκο. Ο πρώτη μπήκε πάλι στο παιχνίδι επιβίωσης και πήρε και το έπαθλο και η δεύτερη και τις δύο φορές δεν έκατσε πολύ.

Ο Άρης απάντησε χωρίς καν να το σκεφτεί πολύ πολύ. Απλά ζήτησε να μην μπει από την αρχή. Αρχικά θέλει να ξεκουραστεί, να ετοιμάσει τον γάμο του με την Μαρία Αντωνά και μετά ξανά Άγιος Δομίνικος.




Με τον Τούρκο παραγωγό έχει άριστες σχέσεις και ο Ατζούν τον θέλει ξανά μαζί του. Του έχει ιδιαίτερη εκτίμηση και τα έχουν βρει στο αρχικό πλαίσιο συνεργασίας.

Αν ξεκινήσει το ALL STAR Σεπτέμβριο όπως λέγεται τότε θα τον δούμε να μπαίνει κάπου τον Οκτώβριο με Νοέμβριο. Αν όμως ξεκινήσει τον Δεκέμβριο τότε θα μπει κανονικά.

Ο Άρης δεν μπορεί να χωνέψει πως έχασε την πρωτιά, και θέλει να δώσει απαντήσεις. Είναι αρκετά εγωιστής για να το αφήσει έτσι. Θέλει να δείξει ότι ακόμα και στο TOP επίπεδο του παιχνιδιού επιβίωσης, όπως είναι το ALL STAR είναι ο καλύτερος. Ο καλύτερος ανάμεσα στους καλύτερους.

Αυτό θέλει να πετύχει και η συμμετοχή του στο επόμενο survivor είναι δεδομένη και κλειδωμένη.

Και να κρατήσετε ότι δεν ασχολήθηκε καν με το οικονομικό θέμα. Η ρεβάνς είναι το ζητούμενο.

Είμαστε σίγουροι ότι και ο κόσμος περιμένει να τον ξαναδεί στους στίβους μάχης.




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!