Survivor

Ανάβουν τα αίματα από νωρίς – Ο Σάκης Κατσούλης θέλει Ντάνο στο All Star Survivor για να υπάρχει ανταγωνισμός!

Ανάβουν τα αίματα από νωρίς – Ο Σάκης Κατσούλης θέλει Ντάνο στο All Star Survivor για να υπάρχει ανταγωνισμός! | sports365.gr

Ο Σάκης Κατσούλης θέλει να βρει στον στίβο μάχης τον Ντάνο...

Survivor All Star Spoiler: Ο επόμενος κύκλος του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΙ εχει μπει για τα καλά μπροστά και ο Τούρκος ψάχνει το διαφορετικό. Ήταν πολύ προσεκτικός όταν είπε ότι θέλουμε να κάνουμε ένα διαφορετικό survivor. Ο Ατζούν θέλει να αλλάξει το Survivor

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, η παραγωγή προχωράει με γρήγορους ρυθμούς την υλοποίηση για το νέο survivor

Ο Μεγάλος στόχος του είναι να βρεθούν στον στίβο μάχης οι καλύτεροι σε αγωνιστικές επιδόσεις, και σίγουρα η αδυναμία του είναι δει τους τέσσερεις καλύτερους παίχτες που έχουν περάσει από το παιχνίδι επιβίωσης.

Ο Ατζούν και οι συνεργάτες του έχουν μιλήσει με πολύ κόσμο. Η τετράδα που θέλει σαν τρελός είναι Αγγελόπουλος, Σοϊλέδης, Κατσούλης, Πιλίδης. Και πάνω σε αυτή την τετράδα θα «χτίσει» το All Star Survivor.

Όπως πρώτοι εδώ σας το δώσαμε ο Ντάνος είπε το μεγάλο ναι, και σειρά παίρνουν οι επόμενοι.

Η παρουσία του Ντάνου είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για να κλείσουν και οι υπόλοιποι. Όταν έχει πει το ναι ο θρύλος…

Για τον Κατσούλη τα πράγματα είναι θετικά. Θα τον δούμε στον Άγιο Δομίνικο. Απλά μην περιμένετε ότι θα πει κάποιος παίχτης που έχει κλείσει, ότι “ναι εχω κλείσει για το All Star”.  Υπάρχουν ρήτρες στα συμβόλαια που υπογράφουν και μάλιστα μεγάλες και κανείς δεν θέλει να χάσει την θέση του πριν καν αρχίσει.

Αλλά το καλό είναι οτι ανάβουν τα αίματα για το All Star από νωρίς. Ο Σάκης Κατσούλης θέλει να βρει στον στίβο μάχης τον Ντάνο…

Ο Σάκης Κατσούλης μιλά για την πρόταση που τού έχει γίνει για συμμετοχή στο «All Star Survivor», ενώ αποκαλύπτει ποιον θέλει ως συμμετέχοντα στο ριάλιτι.

«Θέλω τον Ντάνο, τον Μάριο Πρίαμο για να υπάρχει ανταγωνισμός» δήλωσε για τους παίκτες που θα ήθελε στον Άγιο Δομίνικο, ενώ μίλησε κολακευτικά για τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό «Φύλακας Άγγελος», του Γιώργου Αγγελόπουλου.

Απαντώντας στο αν έχει γίνει πρόταση για το νέο Survivor και στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη ο ίδιος είπε: «Εννοείται της έχει γίνει πρόταση. Για εμένα είναι στο τοπ 3 των γυναικών, που πέρασαν απο το Survivor. Της αξίζει μια θέση στο All Star. Ήταν από τις πρώτες που έκανε ραντεβού».




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Survivor

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ