Σασμός – Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.  Σημαντικά Spoiler ◊ Ο Παύλος Βρουλάκης λέει όχι στον Αντώνη, […]

Σασμός – Μια υπερπαραγωγή του Alpha με τα γυρίσματα να γίνονται κυρίως στην Κρήτη αλλά και σε άλλα μέρη της Ελλάδας. Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Μια ιστορία που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. 

Σημαντικά Spoiler

Ο Παύλος Βρουλάκης λέει όχι στον Αντώνη, και χαλάει τον γάμο!

◊ Θα πέσουν τα τσιμέντα! Στην σειρά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου!

◊ Η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη στην πιο μεγάλη της αποκάλυψη!

 Το κρυφό ραντεβού Αστέρη και Αργυρώς που οδηγεί σε χωρισμό και… εκδίκηση!

◊ Επίθεση δολοφονίας εναντίον του Αστέρη! Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο!

◊ Καταστροφικές οι επιλογές της Στέλλας

Σασμός: Έρχεται νέο αιματοκύλισμα

14/11 Επεισόδιο 30

Την ώρα που η Καλλιόπη και η Βασιλική συνεχίζουν να σχεδιάζουν την εκδίκηση για τον θάνατο του Νικηφόρου, ο Μαθιός αντιμετωπίζει νέες απειλές από τον Αντρέα, ο οποίος αυτή τη φορά του επιτίθεται ευθέως. Παρ’ όλα αυτά, ο Μαθιός καταφέρνει να διατηρήσει την ψυχραιμία του. Είναι πεπεισμένος πως κάτι σημαντικό έχει συμβεί στο παρελθόν που τον οδήγησε να τρέφει τόσο μίσος για την οικογένεια Σταματάκη και αποφασίζει να ανακαλύψει την αλήθεια.

Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης συνεχίζει να τηρεί την απόφασή του να κρατήσει την Αργυρώ και τον γιο τους μακριά από την οικογένειά του. Η απόφασή του αυτή προκαλεί πολλές ανησυχίες στην αγαπημένη του, η οποία αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι τον έχει εξοργίσει και ότι ίσως σχετίζεται με τον θάνατο του Νικηφόρου.

Όταν τα ξαδέρφια της Καπετάνισσας εντοπίζουν τον Λάζαρο και της το ανακοινώνουν, το σατανικό σχέδιο εκδίκησης για τον φόνο του Νικηφόρου αρχίζει να μπαίνει σε εφαρμογή. Η Καλλιόπη καταφέρνει να πείσει τη Βασιλική να κάνει υπομονή για να οργανώσουν την επίθεσή τους με περισσότερη προσοχή, ενώ ταυτόχρονα ο Αντρέας προσπαθεί να απομακρύνει τον Λάζαρο από την Κρήτη.

Μένει να οργανωθούν μόνο λίγες λεπτομέρειες πριν το σκάσει ο δολοφόνος, αλλά όπως φαίνεται δεν θα τα καταφέρει. Η Μαρίνα απευθύνεται στον παπα-Μιχάλη για βοήθεια, ενώ η Αργυρώ προσπαθεί να πλησιάσει τον Αστέρη. Με υπομονή και αγάπη προσπαθεί να μάθει τον λόγο που τον απομάκρυνε από την οικογένειά του, αλλά παίρνει μόνο την υπόσχεση ότι θα της αποκαλύψει τα πάντα όταν είναι έτοιμος. Και παρόλο που της δίνει την διαβεβαίωση ότι θα της αποκαλύψει την τρομερή αλήθεια που φέρει μέσα του, διστάζει να της αποκαλύψει πως ο αδερφός του δολοφόνησε τον Στεφανή και η μητέρα του ήξερε τα πάντα και τον κάλυπτε.

Πώς μπορεί να παραδεχτεί ότι τα μυστικά της οικογένειάς του οδήγησαν στον χαμό του αδερφού της και προκάλεσαν τόσο πόνο στους δικούς τους; Για τον Αστέρη, όλη αυτή η κατάσταση φαίνεται σαν εφιάλτης και η ιδέα της προδοσίας τον συγκλονίζει. Καθώς η Αργυρώ προσπαθεί να ανακαλύψει την αλήθεια και να μοιραστεί τον πόνο του με την καρδιά του, το δίλημμα του γίνεται όλο και μεγαλύτερο.

Αντίθετα, για τη Μαρίνα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Βρίσκει παρηγοριά στον τάφο του γιου της, αλλά αυτήν τη φορά δεν είναι μόνη. Στο νεκροταφείο συναντά τον Αντρέα και δεν μπορεί να συγκρατηθεί. Η επιστροφή του στο χωριό διαλύει όλα τα όσα υπήρχαν και φέρνει νέο αίμα και πόνο σε έναν τόπο που μέχρι τώρα διψούσε για αλλαγή.

Κατηγορεί τον Αντρέα για τον φόνο του Νικηφόρου, αλλά εκείνος δεν παραδέχεται τίποτα. Είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσει την αντίδραση των Σταματάκηδων και, σύμφωνα με το περιοδικό 7 μέρες Tv, της τονίζει ότι δεν θα μείνει αδρανής. Οι λέξεις του προκαλούν μεγάλη ταραχή στη Μαρίνα.

Πλέον, φαίνεται βέβαιο ότι θα χυθεί κι άλλο αίμα, και η Μαρίνα, μην γνωρίζοντας πού να στραφεί, αναζητά βοήθεια από τον παπα-Μιχάλη. Ωστόσο, ακόμα και αυτός δείχνει ανίκανος να σταματήσει το κακό που είναι έτοιμο να ξεσπάσει.


Βασιλική Καστρινακη-Σταματακη (Μαριλίτα Λαμπροπούλου): Σύζυγος του Στεφανή, μητέρα του Νικηφόρου.
Νικηφόρος Σταματάκης (Γιώργος Αμουτζάς): Ο Νικηφόρος είναι 18 ετών και γιος του Στεφανή και της Βασιλική.
Ανθούλα Σταματάκη (Νατάσα Φαίη Κοσμίδου): Η Ανθούλα ήταν η αδερφή του Βασίλη Σταματάκη.

Οικογένεια Βρουλάκη

Μάρκος Βρουλάκης (Πάνος Γκόγκος): Ο Μάρκος ήταν ο σύζυγος της Μαρίνας και πατέρας του Πέτρου και της Αργυρώς. Δολοφονείται από τον Βασίλη Σταματάκη έξω από το σπίτι του μπροστά στα μάτια της οικογένειας του.
Μαρίνα Βρουλάκη (Μαρία Πρωτόπαππα): Η Μαρίνα είναι η σύζυγος του Μάρκου που μετά τον θάνατο του καλείται να τα βγάλει πέρα με τα δύο της παιδιά.
Αργυρώ Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη): Η Αργυρώ είναι η κόρη της οικογένειας Βρουλάκη η οποία είδε τον πατέρα της να δολοφονείται μπροστά στα μάτια της. Εν αγνοία της θα συνάψει δεσμό με το γιό του δολοφόνου του πατέρα της, Αστέριο Σταματάκη.
Πέτρος Βρουλάκης (Κώστας Νικούλι): Ο Πέτρος είναι γιος της Μαρίνας και του Μάρκου. Αργότερα δολοφονείται.
Ειρήνη Βρουλάκη (Όλγα Δαμάνη): Η Ειρήνη είναι μητέρα του Μάρκου και πεθερά της Μαρίνας.

Οικογένεια Αγγελάκη

Θοδώρα Αγγελάκη (Δανάη Παππά): Η Θοδώρα είναι η κόρη της οικογένειας Αγγελάκη.
Παντελής Αγγελάκης (Στάθης Μαντζώρος): Ο Παντελής είναι ιδιοκτήτης του καφενείου του χωριού.
Άννα Αγγελάκη (Αλίνα Κοτσοβούλου): Η Άννα είναι σύζυγος του Παντελή.
Μανώλης Αγγελάκης (Στρατής Χατζησταματίου): Ο Μανώλης είναι ο γιος της οικογένειας Αγγελάκη και κολλητός φίλος του Νικηφόρου.

Οικογένεια Καμαριωτάκη

Στέλλα Καμαριωτάκη (Ευγενία Σαμαρά): Η Στέλλα είναι δικηγόρος και αρραβωνιαστικιά του Αστέρη Σταματάκη.
Τάσος Καμαριωτάκης (Σπύρος Σαραφιανός): Ο Τάσος είναι ο πατέρας της Στέλλας.
Σοφία Αντωνακάκη (Νεκταρία Γιαννουδάκη): Η Σοφία είναι η μητέρα της Στέλλας, σύζυγος του Τάσου και ψυχολόγος.

Άλλοι χαρακτήρες

Αντώνης Φραγκιαδάκης (Δημήτρης Ήμελλος): Ο αστυνόμος της περιοχής που διερευνά τους φόνους που έγιναν.
Άγγελος Σωτηρόπουλος ή Βρουλάκης (Θανάσης Πατριαρχέας): Ο νέος αγροτικός γιατρός. Αργότερα μαθαίνει ότι είναι γιος του Μάρκου Βρουλακη και της Ανθής Σταματάκη
Παπα-Μιχάλης (Μιχάλης Αεράκης) : Ο ιερέας του χωριού.
Κατερίνα (Πρεσβυτέρα) (Στέλλα Γκίκα): Σύζυγος του Παπά-Μιχάλη και πολυ καλή φίλη της Μαρίνας Βρουλάκη.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (7/12): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;
Εφημερίδες

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (7/12): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;

Γεμίζει το “Νίκος Γκάλης” και μάχεται απέναντι στην Ρεάλ!
Euroleague

Γεμίζει το “Νίκος Γκάλης” και μάχεται απέναντι στην Ρεάλ!

Κάθονται και πάλι στο τραπέζει Μπαπέ και Ρεάλ
Ποδόσφαιρο

Κάθονται και πάλι στο τραπέζει Μπαπέ και Ρεάλ

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (6/12): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;
Εφημερίδες

Τα αθλητικά πρωτοσέλιδα της ημέρας (6/12): Τι δείχνουν τα εξώφυλλα σήμερα;

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ρεάλ ο Ολυμπιακός
Ελλάδα

Δεν τα κατάφερε απέναντι στην Ρεάλ ο Ολυμπιακός