Ο Δημήτρης Ήμελλος από τον «Σασμό» βρέθηκε στην Ιαπωνία και πρωταγωνιστεί στην ταινία ο «Ράφτης».

Η Δημήτρης Ήμελλος συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω τη σειράς «Σασμός» του ALPHA. Ο ηθοποιός ενσαρκώνει απολαυστικά τον αστυνόμο Φραγκιαδάκη, στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία.

Όμως, η χάρη του γνωστού ηθοποιού δεν περιορίζεται στην Ελλάδα, αλλά φθάνει μέχρι την Ασία. Συγκεκριμένα, ως τη μακρινή Ιαπωνία που πρωταγωνιστεί στην ταινία ο «Ράφτης». Ο ρόλος του δεν έχει καμία σχέση με τον χαρακτήρα που έχουν συνηθίσει οι τηλεθεατές στο πολύ επιτυχημένο σίριαλ του Alpha. Μάλιστα, εκεί εμφανίζεται χωρίς μουστάκι.

Η ταινία «Ράφτης» έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους στην Ελλάδα το περασμένο καλοκαίρι, ενώ τον Σεπέμβρη ξεκίνησε η προβολή τους στους ιαπωνικούς κινηματογράφους. Τώρα, είναι υποψήφια για το βραβείο ξενόγλωσσης ταινίας της Ιαπωνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, τα αντίστοιχα Όσκαρ της χώρας. Ο «Ράφτης» επιλέχθηκε ανάμεσα από 208 ταινίες και διεκδικεί το βραβείο ανάμεσα στα «Nomadland», «Minari», «No Time to Die» και «Dune». Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 11 Μαρτίου.

Η ιστορία της ταινίας εστιάζει στην αργοπορημένη ενηλικίωση ενός εκκεντρικού και λίγο αλαφροΐσκιωτου ράφτη, ο οποίος ζει απομονωμένος στον μικρόκοσμο του οικογενειακού ραφτάδικου. Στα πρόθυρα να τα χάσει όλα, παίρνει επιτέλους φόρα: Με ένα χειροποίητο ραφτάδικο σε ρόδες επανεφεύρει τη ζωή και την τέχνη του, αλλάζει τις νύφες στα Καμίνια και ερωτεύεται για πρώτη φορά στα 50.

Ο Δημήτρης Ήμελλος έχει συντροφιά του και Έλληνες. Μαζί του είναι οι Ταμίλλα Κουλίεβα, Θανάσης Παπαγεωργίου, Στάθης Σταμουλακάτος και Δάφνη Μιχοπούλου.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Σασμός

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ