Όλα τα νέα, οι εξελίξεις και τα νέα επεισόδια της σειράς θα τα βρίσκεις εδώ!

«Ψέματα» είναι μια συναρπαστική σειρά που έρχεται να ταράξει τα νερά με πρωταγωνιστές την Αλεξάνδρα Αϊδίνη και τον Χρήστο Λούλη. Πάνω σε αυτό το μεγάλο ερώτημα, του «είναι» και το «φαίνεσθαι», με θεματολογία σύγχρονη και γλώσσα σημερινή ξεκίνησε η νέα συναρπαστική σειρά του Alpha , «Ψέματα».

Μια καταπληκτική σειρά που το τηλεοπτικό κοινό την έχει αγαπήσει, αν και θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερα νούμερα. Έχει όμως φανατικό κοινό και περιμένουν πως και πως το κάθε επεισόδιο.

Το φινάλε έφτασε με ένα διπλό επεισόδιο την επόμενη Παρασκευή.

Τελευταίο επεισόδιο, η αλήθεια στο φως

Η Ελενα, με τη βοήθεια της Κάτιας και του Δήμου, ανακαλύπτει νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Αντρέα. Ομως τα ψέματα τελείωσαν και το μόνο που μένει είναι η αλήθεια.

Οι απαντήσεις θα δοθούν στα «Ψέματα», μία σειρά που παίρνει υλικό από την ίδια τη ζωή και το επιστρέφει μέσα από τον μεγεθυντικό φακό της τέχνης.

Ψέματα, η Έλενα διασφαλίζει την ελευθερία της

Ο Αντρέας, λίγο πριν πεθάνει, διαπιστώνει πως ξεμένει από επιλογές. Ομως δεν τα παρατάει και μέχρι τελευταία στιγ μή προσπαθεί να τη βγάλει καθαρή. Ετσι καταστρώνει ένα σχέδιο για τη διάσωσή του. Για την υλοποίησή του όμως χρειάζεται τη βοήθεια ανθρώπων από το παρελθόν του και δεν θα διστάσει να τους τη ζητήσει με όποιο κόστος. Στο παρόν, η Ελενα, με τη βοήθεια της Κάτιας και του Δήμου, ανακαλύπτει νέα στοιχεία που οδηγούν σε νέους υπόπτους για τον φόνο του Αντρέα. Τα νέα δεδομένα αρχίζουν να υποδεικνύουν την αλήθεια μετά από τόσα ψέματα.

Η Ελενα, στην προσπάθειά της να διασφαλίσει την ελευθερία της, συνεργάζεται με ανθρώπους που δεν το φανταζόταν ποτέ. Ομως θα κάνει τα πάντα για να βγει στην επιφάνεια η αλήθεια. Γι’ αυτό και δεν το βάζει κάτω. Στόχος της είναι να αποκαλυφθούν τα πάντα και μέσα από όλο αυτό που της συνέβη να βγει πιο δυνατή από ποτέ. Η σοκαριστική αλήθεια για το τι πραγματικά συνέβη τη μέρα που δολοφονήθηκε ο Αντρέας έρχεται επιτέλους στο φως.

Όλα τα νέα, οι εξελίξεις και τα νέα επεισόδια της σειράς θα τα βρίσκεις εδώ!

Το σενάριο είναι του Νίκου Μήτσα και η σκηνοθεσία του Γιώργου Γκικαπέππα. Το δυνατό καστ καλείται να αφηγηθεί μια συγκλονιστική ιστορία. Πρωταγωνιστούν: Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Χρήστος Λούλης, Ιωάννης Παπαζήσης, Ζέτα Δούκα, Χρήστος Σαπουντζής, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιώργος Χρανιώτης, Βασιλική Τρουφάκου, Θάνος Τοκάκης, Κίμων Κουρής, Δημήτρης Αριανούτσος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ψέματα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ