Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Παράσχος στήνει παγίδα θανάτου στην Κύρα!

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Παράσχος στήνει παγίδα θανάτου στην Κύρα! Μια πολύ δυνατή σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Είναι από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη  ενώ θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα. Θα την βλέπουμε αμέσως μετά την Γη της Ελιάς  στην prime time ζώνη του σταθμού.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Ο Παράσχος στήνει παγίδα θανάτου στην Κύρα!

Η Κύρα ανακαλύπτει την εμπλοκή του Παράσχου στην δολοφονία της κόρης της, κι εκείνος επιχειρεί να την βγάλει από τη μέση.

Η Κύρα είναι μια δυναμική γυναίκα και πολύ ικανή ώστε να βάλει στη θέση του όποιον βρεθεί απέναντι της. Έτσι, όπως ήδη σας αποκαλύψαμε, είναι αποφασισμένη να ψάξει και να μάθει όλη την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία της Αγγελικής.

Κι αυτός είναι ο λόγος που γίνεται σκιά, τόσο του Βίκου, όσο και του Δαμαλά. Σύμφωνα με τις εξελίξεις που έρχονται, η Κύρα θα εξακολουθεί να παρακολουθεί τον Δαμαλά, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή για να δράσει. Αυτή η στιγμή θα έρθει σύντομα, κι εκείνη θα καταφέρει να πάρει την πληροφορία που αναζητά για τον φόνο της κόρης της.

Η Κύρα θα μάθει για το διπλό παιχνίδι που παίζει ο Παράσχος. Πιο συγκεκριμένα θα μάθει πως δεν είναι μόνο συνεργάτης του Βίκου και του Θέμη, αλλά αυτός ήταν που ειδοποίησε τον Βίκο να εξοντώσει τον δολοφόνο της Αγγελικής.

Ο Δαμαλάς σπεύδει να ενημερώσει τον Βίκο, κι εκείνος με την σειρά του τον Παράσχο για να πάρει τα μέτρα του. Γρήγορα και χωρίς να πει τίποτα στον Βίκο, ο Παράσχος φροντίζει να επισκεφτεί την Κύρα στο γραφείο της.

Εκείνη ξαφνιάζεται και τον ρωτά ευθέως ποιος τον έστειλε και ο Παράσχος ισχυρίζεται πως πήγε για να της μιλήσει για ένα θέμα που τον απασχολεί ιδιαίτερα. Συγκεκριμένα, της λέει πως θέλει νααποχωρίσει από την νύχτα οριστικά, καθώς κουράστηκε και της ζητά βοήθεια.

Καταφέρνει να γίνει πολύ πειστικός και τίποτα δεν προμηνύει το κακό που θα ακολουθήσει. Οαδίστακτος άντρας κρύβει στο μανίκι του μπουφάν του μία σύριγγα με θανατηφόρο δηλητήριο, περιμένοντας την Κύρα να κάνει την λάθος κίνηση και να της την καρφώσει στον λαιμό.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαύρο Ρόδο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ