Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Κύρα μαθαίνει για τον Κροάτη!

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Κύρα μαθαίνει για τον Κροάτη! Μια πολύ δυνατή σειρά του Mega με τίτλο, «Μαύρο Ρόδο». Είναι από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη  ενώ θα προβάλλεται 4 φορές την εβδομάδα. Θα την βλέπουμε αμέσως μετά την Γη της Ελιάς  στην prime time ζώνη του σταθμού.

Μαύρο Ρόδο Spoiler: Η Κύρα μαθαίνει για τον Κροάτη!

Η Φιλαρέτη, πλέον αδερφή και όχι ηγουμένη, αποφασίζει να δώσει συνέντευξη, πιστεύοντας ότιμπορεί να διαχειριστεί την έκθεση της. Όμως αυτό που δεν έχει υπολογίσει είναι η έρευνα που ήδηέχει κάνει ο δημοσιογράφος για την ζωή της, με αποτέλεσμα να έρθει αντιμέτωπη με την μεγάλη τηςπληγή από το παρελθόν.

Πίσω στην Πάτρα, η Αλεξία ανήμπορη να διαχειριστεί την απόσταση της με τον Βίκο, τον πλησιάζεικαι πάλι, ρωτώντας τον για το δικό του παρελθόν, δείχνοντας του πως ενδιαφέρεται πραγματικά γιαεκείνον και μάλιστα χτυπάει την πόρτα της γιαγιάς της για να ζητήσει βοήθεια.

Ωστόσο, η Κύρα δεν σκοπεύει να αφήσει κι άλλο την εγγονή της στα χέρια του Βίκου. Θεωρεί πως ηεμμονή της Αλεξίας δεν θα έχει αίσιο τέλος όπως δεν είχε και ηΑγγελική. Μέσα στο σπίτι της καιέπειτα από δική της απόφαση θα συναντηθούν ο Θέμης και ο Βίκος…

Στο μεταξύ, ο Παράσχος παρακολουθώντας την Θάλεια αρχίζει να λύνει τον γρίφο γύρω από τοδιπλό παιχνίδι που εκείνη παίζει. Την στριμώχνει για να του αποκαλύψει η ίδια την αλήθεια, όμως οΛουκάς που γίνεται μάρτυρας της σκηνής βγάζει όπλο. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή δεν τουάρεσε ο Παράσχος και θεωρεί πως έτσι προστατεύει τον θείο του…

Η Όλγα προσπαθεί να έρθει σε επαφή με κάποιον που πιθανόν να είναι ο βιολογικός της πατέρας,ενώ η Αλεξία για ακόμα μία φορά επιλέγει να ανοίξει την καρδιά της στην Ελισάβετ και της λέει γιατην σχέση που δημιούργησε με τον Βίκο και πως πραγματικά αισθάνεται για εκείνον.

Την ίδια ώρα, η Κύρα ακούει την συζήτηση που έχει ο Βίκος με τον Δαμαλά, κι έτσι μαθαίνει για τονΚροάτη, τον Ιβόρ. Παράλληλα, ο Θέμης φτάνει στο μοναστήρι, προκειμένου να δηλώσει και επίσημα ότι ενδιαφέρεται να συμμετέχει στον διαγωνισμό για τα κτήματα της μονής.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μαύρο Ρόδο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ