Αλλά πόσο καλά γνωρίζουμε τον αρκετά συμπαθητικό νικητή του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής;

Ο διαγωνισμός μαγειρικής ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 15/06 στο MasterChef 6 του STAR, και bγήκε ο νέος Masterchef και μια μεγάλη γιορτή ξεκίνησε.

Μετά από 8 βαθμολογίες είχαμε: Παναγιώτης 8 (58) Καλλιόπη 7 (53) και η γιορτή μόλις άρχισε.

Ο Πάνος είναι ο φετινός Έλληνας MasterChef!

Αλλά πόσο καλά γνωρίζουμε τον αρκετά συμπαθητικό νικητή του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής;

Το μόνο πράγμα που γνωρίζαμε για τον μεγάλο φετινό νικητή, είναι ότι μοιάζει με τον Άκη Πετρετζίκη και τον Γιώργο Σαμπάνη. Μαζέψαμε λοιπόν όσες πληροφορίες μπορέσαμε.

O Παναγιώτης Κουμουνδούρος είναι 28 ετών και κατάγεται από τη Μάνη. Του αρέσει να αυτοσχεδιάζει στη μαγειρική,  δεν του αρέσει η ζαχαροπλαστική γιατί απαιτεί ακρίβεια. Πριν μπει στο φετινό διαγωνισμό  παραδέχτηκε ότι δεν το παρακολουθούσε σχεδόν καθόλου.

Το πρόβλημα με τις κάμερες

Αισθανόταν πάρα πολύ άβολα μπροστά στις κάμερες, κάτι που το διαπιστώσαμε στην αρχή σε πολλες περιπτώσεις, και μάλιστα η παραγωγή δεν έδειξε καν την οντισιόν του στον αέρα.

Το πρώτο διάστημα είχε σημαντικό πρόβλημα προσαρμογής εξαιτίας του εγκλεισμού στο σπίτι και ο δεύτερος λόγος ήταν ότι του έλειπαν τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Οι καυγάδες στο σπίτι, τον άφηνα παγερά αδιάφορο και προτιμούσε να αράζει και να διασκεδάζει με τους συμπαίχτες του. Ο λόγος που έγινε αγαπητός στους περισσότερους στο σπίτι, ήταν ότι δεν έπαιρνε ποτέ το μέρος κανενός. Προτιμούσε σχεδόν πάντα την ουδετερότητα, εκτός ελαχίστων περιπτώσεων.

Το έπαθλο που κατέκτησε το αφιέρωσε στους δικούς τους ανθρώπους (οικογένεια) και στην σύντροφο του την Ελένη που είναι μαζί περίπου ένα χρόνο.

Το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα τα κάνει. Άφησε πάντως ανοιχτό το ενδεχόμενο να βοηθήσει την Καλλιόπη που θέλει να ανοίξει καντίνα. Κάτι που δείχνει την εξαιρετική σχέση μεταξύ τους.

Το σίγουρο είναι ότι ο φετινός τελικός ήταν ο πιο “φιλικός” και μαγειρικός από όσους έχουμε δει. όσο ίντριγκα είδαμε μέχρι και μετά το μέσο του διαγωνισμού με πολλούς παίχτες σκέτα φρούτα, τόσο καλά πήγε προς το τέλος.

Ίσως να το λάβει σοβαρά υπόψιν της η παραγωγή για το κάστινγκ της επόμενης χρονιάς.

Το νέο MasterChef ήδη αναζητά τον επόμενο νικητή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ