Οι περισσότεροι που είναι φαν του διαγωνισμού μαγειρικής masterchef 3 στο STAR θα ξέρουν το πρώην παίχτη του διαγωνισμό Παντελή Βούρο. Για πολλούς ήταν ο πιο «ζεν» παίκτης που έχει περάσει από ριάλιτι. Μετά το MasterChef, είχε συμμετοχή στην ταξιδιωτική εκπομπή  Globetrotters. Ήταν με τον Χρήστο Μπάρκα και είχαν κάνει ένα απίθανο ζευγάρι. Άφησε το […]

Οι περισσότεροι που είναι φαν του διαγωνισμού μαγειρικής masterchef 3 στο STAR θα ξέρουν το πρώην παίχτη του διαγωνισμό Παντελή Βούρο. Για πολλούς ήταν ο πιο «ζεν» παίκτης που έχει περάσει από ριάλιτι.

Μετά το MasterChef, είχε συμμετοχή στην ταξιδιωτική εκπομπή  Globetrotters. Ήταν με τον Χρήστο Μπάρκα και είχαν κάνει ένα απίθανο ζευγάρι.

Άφησε το εστιατόριο που είχε στην Κάλυμνο, και μάλιστα είχε πάρει κοντά του και τον συμπαίχτη του Ζαχί Γιαβαρί, που ήταν και ο κολλητός του στο σπίτι. Αλλά πλέον μετακόμισε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, και κάνει νέα επιχειρηματικά ανοίγματα. Πάνω στην μαγειρική και στην Ελληνική κουζίνα.

Ο Παντελής Βούρος είπε πολλά για το νέο του εγχείρημα στην εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο:

«Πάω στην Αμερική, όχι ακριβώς μετανάστης, γιατί είμαι Αμερικάνος. Οι γονείς μου ήταν 20 χρόνια εκεί οπότε έγινα και εγώ Αμερικάνος και έχω αυτήν την ανοιχτή πόρτα στη ζωή μου, που μπορεί να σε βοηθήσει πάρα πολύ. Μιλάμε για άλλο μπάτζετ, άλλα νούμερα». 

«Έχω στήσει ένα εστιατόριο στην Ιντιάνα,  μια ώρα μακριά από το Σικάγο, έχουμε στήσει εκεί μία κουζίνα. Ένα εστιατόριο ελληνικό αλλά προσπαθούμε να το περάσουμε σε άλλο επίπεδο, πιο ψηλό επίπεδο»

«Στο εξωτερικό, η ελληνική κουζίνα δεν έχει μπει ακόμη σε εστιατόριο με αστέρι Michelin, έχει μείνει σε επίπεδο ταβέρνας. Θέλουμε να ανεβάσουμε την ελληνική κουζίνα και να τη φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο, να είναι πιο γκουρμέ, ορίτζιναλ γεύσεις αλλά με διαφορετική προσέγγιση με παραπάνω πληροφορία, που θα μπορείς να τη στηρίξεις την πληροφορία αυτή σε εστιατόριο με αστέρι Michelin».

Αρώματα και γεύσεις Καλύμνου θα φέρει στην Ιντιάνα ο Παντελής Βούρος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Συνταγές

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ