MasterChef 7 Spoiler: Ποιοι κερδίζουν στην πρώτη εξωτερική δοκιμασία;

MasterChef 7 Spoiler: Ποιοι κερδίζουν στην πρώτη εξωτερική δοκιμασία; Με το GNTM να πηγαίνει προς το τέλος του από πλευράς γυρισμάτων αρχίζει η προετοιμασία για την νέα σεζόν MasterChef στο Star. Σύμφωνα με πληροφορίες η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του Νοέμβρη από την Αθήνα.

MasterChef 7 Spoiler: Ποιοι κερδίζουν στην πρώτη εξωτερική δοκιμασία;

Ο Νίκος Τράκας ήταν ο θριαμβευτής του τεστ δημιουργικότητας και είναι αυτός που έχει τα πλεονεκτήματα αυτής της Ομαδικής Δοκιμασίας στη κατοχή του, ώστε να τα χρησιμοποιήσει υπέρ του.

Οι μάγειρες των δύο ομάδων καλούνται να προσφέρουν 100 πλήρη γεύματα, θρεπτικά και νόστιμα. Τα οποία θα αποτελούνται από σούπα, σαλάτα με ζυμαρικά, κυρίως πιάτο και γλυκό. Τα γεύματα θα προσφερθούν σε συμπολίτες μας για τους οποίους, δυστυχώς, η καθημερινή σίτιση δεν είναι εξασφαλισμένη και δεδομένη.

Ο κοινωνικός χαρακτήρας αυτής της δοκιμασίας θυμίζει στους διαγωνιζόμενους τους βαθύτερους λόγους που αγάπησαν τη μαγειρική. Γι’αυτό και περισσότερο από κάθε άλλη φορά επιθυμούν το καλύτερο δυνατό μαγειρικό αποτέλεσμα, προσφέροντας ουσιαστικά φροντίδα, θαλπωρή και απόλαυση, μέσα από ένα πιάτο καλομαγειρεμένου φαγητού.

Οι δύο ομάδες, αφήνουν στην άκρη για λίγο τον διαγωνιστικό χαρακτήρα της δοκιμασίας και μαγειρεύουν με ενθουσιασμό, ανιδιοτέλεια και αγάπη. Αφού θέλουν να ευχαριστήσουν, όσο περισσότερο μπορούν, τους παραλήπτες των γευμάτων τους. Καλεσμένος των τριών chef κριτών, Πάνου Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, για να δοκιμάσει και να κρίνει τις προσπάθειες των δύο ομάδων, ο διακεκριμένος chef και Food Styling Chef του MasterChef 2023, Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ