MasterChef 7 Spoiler: O Σταμάτης επέστρεψε πιο αλλαγμένος από ποτέ!

MasterChef 7 Spoiler: O Σταμάτης επέστρεψε πιο αλλαγμένος από ποτέ! ! Με το GNTM να πηγαίνει προς το τέλος του από πλευράς γυρισμάτων αρχίζει η προετοιμασία για την νέα σεζόν MasterChef στο Star. Σύμφωνα με πληροφορίες η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του Νοέμβρη από την Αθήνα.

Ο Σταμάτης Κωβαίος από το MasterChef 3 είχε ξεχωρίσει με την παρουσία του τότε στον διαγωνισμό, αλλά είχε αποχωρήσει για προσωπικούς του λόγους.

Φέτος επέστρεψε ανανεωμένος, με στόχο να ξαναμπεί στον διαγωνισμό και να ολοκληρώσει ό,τι είχε αφήσει στη μέση το 2019!

«Είχε πάρα πολύ κόσμο ο εξώστης! Ήταν κάτι που μου είχε λείψει, ήταν κάτι που μου ήταν γνώριμο. Ήταν κάτι που το άφησα νωρίς, χωρίς στην ουσία για συγκεκριμένο λόγο», είπε αρχικά ο Σταμάτης στην κάμερα μετά την επιστροφή του.

«Δεν είδα ποτέ την αποχώρησή μου γιατί όχι απλά μου στοίχισε. Έκανα πάρα πολύ καιρό να φτιάξω στο μυαλό μου, αν έκανα καλά που έφυγα. Υπήρχαν πράγματα που μαθεύτηκαν ότι ήμουν ο κακός της υπόθεσης έξω. Όλα μαζί συσσωρεύτηκαν… Κατέληξα ότι έκανα μεγάλη μ…α που έφυγα. Έχω μηδενίσει τα κοντέρ, όσον αφορά την παλιά μου συμμετοχή στο MasterChef. Είναι σαν να μπαίνω πρώτη φορά» είπε μεταξύ άλλων.



Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ