MasterChef 7 Spoiler: Ο Ηλίας, το πλεονέκτημα και το...προξενιό!

MasterChef 7 Spoiler: Ο Ηλίας, το πλεονέκτημα και το…προξενιό! ! Με το GNTM να πηγαίνει προς το τέλος του από πλευράς γυρισμάτων αρχίζει η προετοιμασία για την νέα σεζόν MasterChef στο Star. Σύμφωνα με πληροφορίες η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του Νοέμβρη από την Αθήνα.

MasterChef 7 Spoiler: Ο Ηλίας, το πλεονέκτημα και το…προξενιό!

Το τεστ δημιουργικότητας του MasterChef 2023 είχε σαν βάση του δροσερά coctails. Στο concept της ημέρας οι 21 μάγειρες έπρεπε να εμπνευστούν και να αποδώσουν μαγειρικά διαφορετικά αγαπημένα cocktails.

Ο Ηλίας Κιαζόλι είχε το πλεονέκτημα στη σημερινή κουζίνα του MasterChef 2023, σαν αρχηγός της νικήτριας ομάδας στην τελευταία ομαδική δοκιμασία. Σήμερα είχε την επιλογή να αποφασίσει αν θέλει να μαγειρέψει στη νέα δοκιμασία του Τεστ Δημιουργικότητας και να διεκδικήσει τα 1.000 ευρώ ή να μη διαγωνιστεί και να παρακολούθησε ασφαλής από τον εξώστη. Τότε ο Ηλίας αποφάσισε να μαγειρέψει δίνοντας την ασυλία στον Σταύρο δίνοντας της εξήγηση για την επιλογή του αυτή.

Όπως είπε ο «εισβολέας»: «Καθόμασταν χθες με τον Παναγιώτη και μου λέει «θα σου δώσω 200 ευρώ για να μου δώσεις την ασυλία» και έρχεται μετά ο Σταύρος και μου λέει «Λιάκο εγώ σου έχω το καλύτερο. Έχω μία κοπελίτσα από τη Φλώρινα 27 ετών να σου τη γνωρίσω, θα στην κάνω προξενιό», δήλωσε ο Ηλίας για το μυστικό που κρυβόταν πίσω από την ανταλλαγή της ασυλίας με τον Σταύρο. Ενώ οι κριτές τον ρώτησαν αν έχει δει ποτέ την κοπέλα, με τον ίδιο να απαντά: «Όχι σεφ, δεν την έχω δει αλλά είπε ότι είναι στα γούστα μου. Πάντως πέρα από την πλάκα, εκτός από το προξενιό, που δε με χαλάει κιόλας, ήθελα να βοηθήσω τον Σταύρο γιατί τον είχα βγάλει», είπε ο Ηλίας θεωρώντας δίκαιο αυτό που έκανε.

 








Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ