MasterChef 7 Spoiler: Ο αδερφός του Βαλάντη εντυπωσίασε και πέρασε στην επόμενη φάση! (vid)

Με το GNTM να πηγαίνει προς το τέλος του από πλευράς γυρισμάτων αρχίζει η προετοιμασία για την νέα σεζόν MasterChef στο Star. Σύμφωνα με πληροφορίες η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του Νοέμβρη από την Αθήνα.

Στις οντισιόν του MasterChef απολαύσαμε τον αδερφό του Βαλάντη, τον Παναγιώτη Αυγενικό, το επεισόδιο της Τρίτης 24 Ιανουαρίου.

Ο παίκτης έχοντας δίπλα του τη σύντροφό του, μαγείρεψε ενώπιον του Σωτήρη Κοντιζά, του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και του Πάνου Ιωαννίδη και έφτιαξε πουρέ σελινόριζας, χτένια σοτέ κι αρακά γιαχνί με βραστά χόρτα, δημιουργώντας αρκετά θετικές εντυπώσεις.

Αφού τον «πείραξε» ο «θείος Λεωνίδας» ο Παναγιώτης Αυγενικός έκανε την αποκάλυψη ότι είναι ο αδερφός του γνωστού τραγουδιστή, Βαλάντη. «Αποφεύγω να το αναφέρω ότι αδερφός μου είναι ο Βαλάντης ο τραγουδιστής. Δεν είναι ότι ντρέπομαι για αυτό, ίσα ίσα που είμαι περήφανος που έχει κάνει αυτήν την καριέρα κι είναι αυτός που είναι, αλλά επειδή έχω νιώσει λίγο… σκιά από όλο αυτό, θέλω πρώτα να γνωρίσουν εμένα, να αγαπήσουν εμένα και μετά έρχονται οι υπόλοιπες πληροφορίες για εμένα», είπε ο μάγειρας.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ