Με αλλαγές, με διαφορετικούς κριτές στην πορεία, αλλά δεν σταμάτησε να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ριάλιτι του τηλεοπτικού κοινού.

MasterChef 7 Spoiler: Από τις πρώτες ημέρες του διαγωνισμού για όλους όσους το παρακολουθούν χρόνια, φαινόταν ότι το MasterChef του STAR. ξεκίνησε για να μείνει, κάτι που αποδείχτηκε όλα αυτά τα χρόνια. 

Ο Άκης Πετρετζίκης που είναι ο πρώτος νικητής MasterChef και ένας από τους καλύτερους, αλλά ίσως ο πιο αγαπημένος σεφ του τηλεοπτικού κοινού. Κυριολεκτικά τον λατρεύουν, και πολλοί είναι οι φίλοι του ριάλιτι μαγειρικής που θα ήθελαν να τον δουν να συμμετέχει.

Αν και ο ίδιος είχε πει πριν από ένα χρόνο περίπου αισθάνεται ότι είναι σαν ξένο σώμα. Είχε πει χαρακτηριστικά:

«Όντως σαν τον Βόλντεμορτ νιώθω …. που δεν πρέπει να ακουστεί το όνομα μου, άμπρα κατάμπρα για να μάθετε»

Αλλά την προηγούμενη χρονιά άλλαξε αρκετά η κατάσταση αφού οι κριτές λόγο μιας σχετικής ομοιότητας του Παναγιώτη Κουμουνδούρου, αποκαλούσαν τον νικητή του διαγωνισμού Πετρετζίκη, οπότε το όνομα του έπαιξε έστω και έμμεσα αρκετές φορές.

Ο Άκης Πετρετζίκης μαζί με την “Αγία Τριάδα” στην κριτική επιτροπή!

Αυτό που κυκλοφορεί είναι ότι στον νέο κύκλο έχουν σκοπό να έχουν μόνιμα στην επιτροπή ένας καλεσμένο κριτή, σε κάθε επεισόδιο, και θέλουν να φέρουν τον Άκη Πετρετζίκη.

Θα πέσουν τα τσιμέντα…

θα γίνει πανικός από τους φίλους του ριάλιτι αν δουν κάτι τέτοιο. Πιστεύουμε ότι η τηλεθέαση θα κάνει ρεκόρ, και θα τερματίσει και αυτήν η εντύπωση που υπάρχει στον κόσμο ότι ο Άκης Πετρετζίκης είναι αποκλεισμένος από το MasterChef.

Ανυπομονούμε να γίνει πραγματικότητα και να τους απολαύσουμε όλους μαζί.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς, Άκης Πετρετζίκης

Ο νέος κύκλος θα είναι…άλλο φρούτο – Όλες οι αλλαγές!

Aρέσει από την πρώτη ημέρα

Με αλλαγές, με διαφορετικούς κριτές στην πορεία, αλλά δεν σταμάτησε να είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ριάλιτι του τηλεοπτικού κοινού. Πριν δύο μήνες περίπου τελείωσε και ο έκτος κύκλος με χαμηλότερα νούμερα από όσο θα περίμεναν και τώρα όλοι έχουν αρχίσει να κάνουν σχέδια για τον έβδομο κύκλο.




Το MasterChef ολοκληρώθηκε για 6 σεζόν. Φετινός νικητής ο… σοσίας του Άκη Πετρετζίκη, Πάνος Κουμουνδούρος.

Ο μεγάλος τελικός του MasterChef 6 έφτασε στο τέλος του με νικητή τον Παναγιώτη Κουμουνδούρο. Οι τρεις κριτές, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς, μίλησαν μετά το τέλος της βραδιάς στην κάμερα του star.gr και την Κατερίνα Καραγιάννη.




Η μεγαλύτερη μαγειρική δοκιμασία που είχαμε ποτέ, με τα περισσότερα δώρα και τις περισσότερες μονομαχίες. Αλλά κακά τα ψέματα ο κύκλος με το χειρότερο κάστινγκ που είδαμε ποτέ. Χαρακτήρες κάτω του αναμενομένου, μέτριες μαγειρικές ικανότητες, και ίντριγκα χαμηλού επιπέδου που έριξαν αρκετά την ποιότητα του πολύ επιτυχημένου ριάλιτι.

Μεγαλος ο ανταγωνισμός την νέα χρονιά

Ο ανταγωνισμός αναμένεται πολύ σκληρός την νέα χρονιά και θα πέσουν κορμιά στον βωμό της τηλεθέασης. Masterchef, εναντίον survivor (κάτι σαν all star) και με 30 τηλεοπτικές σειρές για όλα τα γούστα, και βάλτε και τους μουσικούς διαγωνισμούς.

Θα γίνει του ριάλιτι κυριολεκτικά.

Η απόφαση είναι σχεδόν κλειδωμένη να πάνε σε σημαντικές αλλαγές στον έβδομο κύκλο. Επιστροφή στην μαγειρική…

Πήραν το μήνυμα από την προηγούμενη χρονιά και πάνε σε ριζικές αλλαγές στον τρόπο επιλογής, αλλά και στην φιλοσοφία του παιχνιδιού.

Αλλά τι θα είναι το MasterChef 7; 

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε προαναγγείλει τις αλλαγές.

“Υπάρχουν συζητήσεις σίγουρα για την επόμενη σεζόν και για τις αλλαγές που θα κάνουμε προς το καλύτερο. Πρώτα ο Θεός θα είμαι και εγώ μέσα”.

Σίγουρα οι επιλογές των παικτών θα είναι πολύ προσεκτικές. Δεν θα δοθεί τόσο μεγάλη βάση στη ριάλιτι πλευρά, όπως έγινε στον έκτο κύκλο, αφού αυτή η συνταγή δεν απέδωσε. Όλα θα κριθούν πρώτιστα στην… κουζίνα και αν έρθει και καμία κόντρα των παικτών, ακόμη καλύτερα.




Εκπλήξεις στους κριτές

Αρχικά δεν είναι ξεκαθαρισμένο ακόμα, αν δούμε και τους τρεις κριτές. Η λογική λέει ότι θα έχουμε και τους τρεις, αλλά κάτι ψίθυροι λένε διάφορα, για έναν από τους τρεις.

Επίσης,  θα υπάρξει και ενίσχυση στην κριτική επιτροπή με περισσότερους γκεστ.

Θα δούμε αρκετούς κριτές να μπαίνουν στην κριτική επιτροπή, που μάλλον θα είναι τετραμελής.

Αλλαγές στις δοκιμασίες

Έρχονται νέες πιο απαιτητικές δοκιμασίες που θα δώσουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον στον διαγωνισμό.

Αλλάζουν και οι κανόνες. Πιο αυστηροί σε θέματα συμπεριφοράς, και εξετάζουν πολύ σοβαρά να κάνουν διαφορετική την διαδικασία αποχώρησης. Να έχει περισσότερους υποψήφιους…και άλλα κόλπα στην τελική δοκιμασία.




Μεγαλύτερη αμοιβή

Έχει πέσει στο τραπέζι να μεγαλώσει το μεγάλο έπαθλο για τον πρώτο νικητή, και να υπάρχει και ένα μικρότερο έπαθλο για τον 2ο φιναλίστ.

Το σίγουρο είναι οτι ό νέος κύκλος δεν θα θυμίζει και πολύ τους προηγούμενους.

6 χρόνια είναι αρκετά και η ώρα για ένα μεγάλο λίφτινγκ έφτασε.

Σύντομα θα γνωρίζουμε περισσότερα.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ.




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ