MasterChef 7 Spoiler: Η πρώτη ανάρτηση της Πωλίνας μετά την αποχώρησή της

MasterChef 7 Spoiler: «Υπάρχει εκτίμηση & αγάπη με τον Αλέξανδρο, θα δούμε τι θα γίνει όταν βγει» Με το GNTM να πηγαίνει προς το τέλος του από πλευράς γυρισμάτων αρχίζει η προετοιμασία για την νέα σεζόν MasterChef στο Star. Σύμφωνα με πληροφορίες η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του Νοέμβρη από την Αθήνα.

MasterChef 7 Spoiler: Η πρώτη ανάρτηση της Πωλίνας μετά την αποχώρησή της

Η Πωλίνα έκανε ένα «παιδικό» λάθος, όπως είπε, στο γλυκό της και συγκεκριμένα της «έκοψε» η κρέμα! Η ίδια είναι ζαχαροπλάστισσα και ποτέ δεν περίμενε να την «προδώσει» το «δυνατό της χαρτί».

Το «παιδικό» λάθος της ζαχαροπλάστισσας Πωλίνας της στοίχισε πολύ! Η παίκτρια άφησε την ποδιά της, το όνειρό της και αποχώρησε από τον διαγωνισμό.

«MasterChef… τηλεοπτικό έργο; μικρή οικογένεια? Φιλία? Εμπειρία? Αρχή! Η αρχή των ιδεών μου, την μεγάλη μου αγάπη για τη δουλειά μου, αρχή την πορεία μου στη μαγειρική. Πριν από μισό χρόνο, αστειευόμενη συμπλήρωσα μια αίτηση για casting master chef. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να μπω στο έργο, ειδικά από τη στιγμή που μπορούσα να πάω τόσο μακριά. Ναι, μάλλον είναι τύχη … αλλά και να είναι τύχη, της λέω ευχαριστώ.

Έχω μάθει πολλά εδώ σε 4 μήνες. Βρήκα ανθρώπους κοντά μου που μοιράστηκαν μαζί μου δάκρυα και γέλια, μοιράστηκαν κουζίνα και φαγητό, έμαθα πολλά από αυτούς, πήρα μεγάλη εμπειρία. Βλέπω ένα μονοπάτι μπροστά, ένα συναρπαστικό και ενδιαφέρον μονοπάτι. Ευχαριστούμε πολύ όλο το συνεργείο, τους εικονολήπτες, τους ηχολήπτες, τους μοντέρ, τους κριτές για όλα όσα έχετε επενδύσει σε εμάς και για τη σπουδαία δουλειά σας σε αυτή τη μικρή ζωή που ονομάζεται MasterChef»

 

 


Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ