MasterChef 7 Spoiler: Αποχώρησε και έκανε τους κριτές να συγκινηθούν!

MasterChef 7 Spoiler: Αποχώρησε και έκανε τους κριτές να συγκινηθούν! Με το GNTM να πηγαίνει προς το τέλος του από πλευράς γυρισμάτων αρχίζει η προετοιμασία για την νέα σεζόν MasterChef στο Star. Σύμφωνα με πληροφορίες η προετοιμασία αναμένεται να ξεκινήσει στα μέσα του Νοέμβρη από την Αθήνα.

MasterChef 7 Spoiler: Ποιοι κερδίζουν στην πρώτη εξωτερική δοκιμασία;

Από την ψηφοφορία στον τάκο προέκυψαν ο Ρωμαίος Κοτσίνης, ο Παύλος Λούλης και ο Νίκος Κοντός.

Με guest chef τον έμπειρο pastry chef Θανάση Τσαγκλιώτη, οι δύο παίκτες έπρεπε να διαγωνιστούν σε γλύκο, αντιγράφοντας μια τάρτα κάστανο με μαύρο φραγκοστάφυλλο κι αχλάδι.
Παρότι ήταν η πρώτη φορά που έφτιαξε γλυκό, ο Παύλος τα πήγε πολύ καλά κι έτσι πήρε 20 πόντους σε σχέση με τους 18 του Ρωμαίου, που αποχώρησε από το MasterChef.
Στο άκουσμα του αποτελέσματος ο φίλος του, Γιάννης Χατζίνας, ξέσπασε σε κλάματα ενώ αργότερα κι ο ίδιος ο Ρωμαίος.

Μην μπορώντας να κρατήσει τα δάκρυά του, «λύγισε» σχολιάζοντας για την οικογένειά του. «Έχει περάσει πολύς καιρός. Μου έλειψαν, ναι… ποτέ δεν έχω φύγει για παραπάνω από μια εβδομάδα ή 2-3 τρεις ημέρες. Αυτό, σκέφτομαι που θα πάω… μου έλειψαν πολύ, είναι δύσκολο!», είπε. «Δεν έχω μάθει στα εύκολα κιόλας… μετανάστευση, ρατσισμός ακόμα και τώρα, δουλειές… να σε κρίνουν, εντάξει, είναι όλα δύσκολα», συμπλήρωσε συγκινημένος.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ