Τη χαρμόσυνη είδηση ανέβασε ο ίδιος ο σεφ με μία ανάρτηση στο επίσημο προφίλ του στο Instagram.

MasterChef 7 Spoiler: Ο Άκης Πετρετζίκης που είναι ο πρώτος νικητής τοy MasterChef έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά. Η σύζυγός του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών.

Τη χαρμόσυνη είδηση ανέβασε ο ίδιος ο σεφ με μία ανάρτηση στο επίσημο προφίλ του στο Instagram.

«Σήμερα ήρθε στη ζωή η μικρουλίτσα μας! Για ακόμα μία φορά η Κωνσταντίνα μου έκανε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να ονειρευτώ! Αν και δεύτερη φορά μπαμπάς, θα ορκιζόμουν πως τα συναισθήματα είναι λες και έγινα πρώτη φορά μπαμπάκας! Μεγάλο θαυμασμό σε όλες τις γυναίκες για την υπερπροσπάθεια που κάνουν για να φέρουν στον κόσμο μια ζωούλα…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον γιατρό μας @detorakisstelios, στη μαία μας @ioannadim21, και σε όλο το προσωπικό για τη φροντίδα τους και τον επαγγελματισμό τους (στη συγκεκριμένη περίπτωση μπορώ να πω πως πραγματικά ήταν ό,τι καλύτερο μας έχει συμβεί). Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στο μαιευτήριο που πραγματικά ολοκληρώνει αυτό το ταξίδι σε όλους με τις καλύτερες αναμνήσεις!»

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Οι ευχές στον Άκη Πετρετζίκη για τη γέννηση της κόρης του

«Να μας ζήσει Πετρεgiant… όλα τα καλά»

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ