Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, ξεκίνησαν να διαγωνίζονται για μια θέση στον τελικό του MasterChef 2022

Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίζεται την Δευτέρα 30/05 στο MasterChef 6 του STAR, και στο επεισόδιο 88 θα δούμε τους 4 επίδοξους Master Chefs, να μονομαχούν για 2η ημέρα στους ημιτελικούς αγώνες και να παλεύουν για την είσοδο τους στον μεγάλο τελικό. Ποιος δεν θα τα καταφέρει;

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, ξεκίνησαν να διαγωνίζονται για μια θέση στον τελικό του MasterChef 2022, που φέτος θα έχει τρεις φιναλίστ!

Μία σειρά άκρως απαιτητικών μαγειρικών δοκιμασιών θα μας οδηγήσει σταδιακά στους φιναλίστ.

Παναγιώτης – Καλλιόπη – Ελπίδα – Νικήτας.

Σήμερα θα έχουμε μία ακόμη αποχώρηση, πριν οδηγηθούμε την επόμενη εβδομάδα στην επιλογή των δύο παικτών που θα φτάσουν στον τελικό. Ο oποίος θα γίνει την Τετάρτη στις 15 Ιουνίου με την τέταρτη δοκιμασία και θα έχουμε την ανακοίνωση live του αποτελέσματος.

Το ζευγάρι του τελικού, την φετινή χρονιά εκτός των άλλων θα έχει την δυνατότητα μετά από 2 χρόνια ταλαιπωρίας με την πανδημία να κάνει ένα ειδικό ταξίδι γευσιγνωσίας και μαγειρικής δοκιμασίας στην Ιταλία.

Μια εμπειρία πολύ σημαντική, όπως και η δοκιμασία, η οποία μπαίνει και στην τελική βαθμολογία που θα βγάλει τον νικητή. Ειδικές παρασκευές τοπ επιπέδου, και αντιγραφή πιάτου από τους καλύτερους σεφ παγκοσμίως,  θα κρίνουν τον μεγάλο νικητή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτός θα είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος. Μετά από μια πολύ συναρπαστική μαγειρική μονομαχία.

Η “εκδίκηση του Πετρετζίκη” για το MasterChef του STAR.

Trailer 88ου επεισοδίου – 26.5.2022




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ