MasterChef 6 Spoiler: Αρκετά επιτυχημένος  και ο πέμπτος κύκλος και τώρα η αντίστροφη μέτρηση για το MasterChef 6 του STAR. ξεκίνησε. Με αλλαγές, αλλά για μια ακόμα χρονιά το αγαπημένο ριάλτι μαγειρικής θα βασιστεί στην μοναδική τριάδα κριτών. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας συστήθηκε μέσα απο το Master Chef. Με το ιδιαίτερο χιούμορ του και την ευγένεια του κατάφερε […]

MasterChef 6 Spoiler: Αρκετά επιτυχημένος  και ο πέμπτος κύκλος και τώρα η αντίστροφη μέτρηση για το MasterChef 6 του STAR. ξεκίνησε. Με αλλαγές, αλλά για μια ακόμα χρονιά το αγαπημένο ριάλτι μαγειρικής θα βασιστεί στην μοναδική τριάδα κριτών.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας συστήθηκε μέσα απο το Master Chef. Με το ιδιαίτερο χιούμορ του και την ευγένεια του κατάφερε να κερδίσει το κοινό. Είναι εξαιρετικά αγαπητός στον κόσμο, ο γνωστός σεφ και κριτής του σόου.

Μπορεί να είναι ευτυχισμένος στην προσωπική του ζωή,  με την αγαπημένη του Χρύσα Μιχαλοπούλου, αλλά ακόμα δεν έχουν σκεφτεί την συγκατοίκηση. Το σπίτι πάντως είναι σούπερ και έτοιμο για οικογενειακές καταστάσεις.

Ο γοητευτικός μάγειρας συνηθίζει να μοιράζεται με τους ακόλουθους του αρκετές στιγμές από την καθημερινότητά του. Πολύ συχνά, ιδίως μέσω του instagram, ενημερώνει τους φίλους του για τη ζωή του.

Αυτή τη φορά μας o Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας έδειξε διάφορες γωνιές από το εντυπωσιακό σπίτι που μένει. Το σπίτι του είναι στο Φάληρο και το μοιράζεται μαζί με τον τετράποδο φίλο του. Το όνομα του οποίου είναι Σαλβαδόρ. Όπως βλέπουμε και στις φωτογραφίες του το έχει ιδιαίτερα προσεγμένο.

Ξεχωρίζει η καλή αισθητική αλλά και κάποια retro στοιχεία σε πολλά σημεία. Την προσωπική του πινελιά έχει δώσει στην κουζίνα! Πως αλλιώς θα γινόταν άλλωστε, αφού είναι το στοιχείο του.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ