Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, συνεχίζουν να διαγωνίζονται για την πρωτιά και τον τίτλο του MasterChef 2022.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίζεται την Τετάρτη 01/06 στο MasterChef 6 του STAR, και στο επεισόδιο 90 θα δούμε τους 2 επίδοξους Master Chefs, να μονομαχούν για το μεγάλο έπαθλο και τις 50.000 ευρώ.

Η Ελπίδα Μορφούλη, συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία έπειτα από τις 2 απαιτητικές δοκιμασίες και πήρε την 3η θέση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.

Tο πιάτο αντιγραφής που δυσκόλεψε τους παίκτες και η περιπέτεια της Ελπίδας με τις πιπεριές




Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, συνεχίζουν να διαγωνίζονται για την πρωτιά και τον τίτλο του MasterChef 2022.

Τι είπαν οι δύο μεγάλοι φιναλίστ;

Backstage δηλώσεις των δύο μεγάλων φιναλίστ!




Μία σειρά άκρως απαιτητικών μαγειρικών δοκιμασιών θα μας οδηγήσουν στον μεγάλο νικητή.

Το ζευγάρι του τελικού, την φετινή χρονιά εκτός των άλλων θα έχει την δυνατότητα μετά από 2 χρόνια ταλαιπωρίας με την πανδημία να κάνει ένα ειδικό ταξίδι γευσιγνωσίας και μαγειρικής δοκιμασίας στην Ιταλία.

Μια εμπειρία πολύ σημαντική, όπως και η δοκιμασία, η οποία μπαίνει και στην τελική βαθμολογία που θα βγάλει τον νικητή. Ειδικές παρασκευές τοπ επιπέδου, και αντιγραφή πιάτου από τους καλύτερους σεφ παγκοσμίως, θα κρίνουν τον μεγάλο νικητή.

Τετάρτη 01 Ιουνίου

Οι δύο φιναλίστ συνεχίζουν το ταξίδι τους κάνοντας μία πρώτη στάση στο εστιατόριο Delta, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι δύο Head Chef, που ηγούνται της μπριγάδας του εστιατορίου «Delta», Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας, μπορούν να χαρακτηριστούν ως το μέλλον της ελληνικής υψηλής γαστρονομίας και τα πιάτα, που έχουν ετοιμάσει για τους διαγωνιζόμενους, είναι ίσως ό,τι πιο δύσκολο έχουν κληθεί ως τώρα να αντιμετωπίσουν στον διαγωνισμό.

Οι δύο φιναλίστ θα πρέπει να επιδείξουν ψυχραιμία και συγκέντρωση δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα βήματα των συνταγών και να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους, ώστε να κάνουν ακόμα ένα καθοριστικό βήμα προς το έπαθλο.

 Trailer 90ου επεισοδίου – 1.6.2022




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ