Μία σειρά άκρως απαιτητικών μαγειρικών δοκιμασιών μας οδήγησε σταδιακά στους φιναλίστ.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίστηκε την Δευτέρα 30/05 στο MasterChef 6 του STAR, και στο επεισόδιο 88 είδαμε τους 4 επίδοξους Master Chefs, να μονομαχούν για 2η ημέρα στους ημιτελικούς αγώνες και να παλεύουν για την είσοδο τους στον μεγάλο τελικό. Ποιος δεν θα τα καταφέρει;

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, ξεκίνησαν να διαγωνίζονται για μια θέση στον τελικό του MasterChef 2022, που φέτος θα έχει τρεις φιναλίστ!

Μία σειρά άκρως απαιτητικών μαγειρικών δοκιμασιών μας οδήγησε σταδιακά στους φιναλίστ.

Παναγιώτης – Καλλιόπη – Ελπίδα – Νικήτας.

Πως τα πήγαν την 1η ημέρα του ημιτελικοί;

Ημιτελικός 2η ημέρα

Τελευταία ημέρα ημιτελικών και βρισκόμαστε μία ανάσα πριν μάθουμε την τελική τριάδα του τελικού! Διαβάσατε πολλά «τελικά» σε μία πρόταση. Περιμένετε και θα δείτε γιατί οι εκπλήξεις συνεχίζονται!

Η 2η ημέρα των ημιτελικών είχε δύο μεγάλες δοκιμασίες.

Αρχικά θα πάνε στην δοκιμασία Follow the Chef.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ο Νίκος Θωμάς είναι ο chef patron του Simul και ο άνθρωπος που κάνει κάθε τρελή ιδέα δοκιμασίας στο Master Chef πραγματικότητα.

Βρίσκεται και στην παραγωγή του Master Chef ως food and beverage manager και είναι ο άνθρωπος που φροντίζει κάθε λεπτομέρεια για κάθε δοκιμασία -και τσεκάρει κατά πόσο είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί. Έχει ανακηρυχθεί, σύμφωνα με τη λίστα The Chefs Power List του FNL Guide, ένας από τους 100 πιο αξιόλογους μάγειρες της δεκαετίας 2011-2020

Στην πρώτη Δοκιμασία για απόψε, οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στις οδηγίες και στις κινήσεις του chef Νίκου Θωμά. Χωρίς να έχουν στα χέρια τους τη συνταγή ή να κάνουν ερωτήσεις, έπρεπε να αντιγράψουν με ακρίβεια το πιάτο που θα τους δείξει ο chef.

Η 2η δοκιμασία ήταν ακόμα πιο δύσκολη, αφού μιλάμε για πιάτο αντιγραφής υψηλών απαιτήσεων από τον βραβευμένο με δύο αστέρια μισελέν Νίκο Ρούσσο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Με σπουδές στη Νέα Υόρκη και εμπειρία σε κουζίνες σε Ευρώπη και Αμερική, τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πρεσβευτής της ελληνικής avant garde γαστρονομίας σε όλον τον κόσμο.

Δυόμιση ώρες είχαν στη διάθεσή τους οι τέσσερις επίδοξοι MasterChefs για να εκτελέσουν τις συνταγές του Νίκου Ρούσσου. Τα σημερινά πιάτα αντιγραφής απαιτούσαν τρομερή υπομονή και προσήλωση για να ολοκληρωθούν. 

Πάτιο υψηλών μαγειρικών απαιτήσεων και με εξαιρετικά δύσκολές τεχνικές. Μια δοκιμασία που μπορεί να φέρει να πάνω κάτω. Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας και ευκαιρία για ορισμένους να καλύψουν την διαφορά, ή για κάποιους να τελειώσουν με την πρόκριση τους στον μεγάλο τελικό.

Ποιος αποχώρησε;

Τρεις χαμογέλασαν και ένας είδε τα όνειρα του να τελειώνουν για το βραβείο του διαγωνισμού, κυριολεκτικά στην τελευταία στροφή, πριν την τελική ευθεία.

Τελικά ο Νικήτας συγκέντρωσε την χαμηλότερη βαθμολογία και πήρε την 4η θέση στον διαγωνισμό.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ