Παναγιώτης - Καλλιόπη - Ελπίδα - Νικήτας. Ένας θα ζυγιστεί και θα βρεθεί πιο αδύναμος από τους υπόλοιπους.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίζεται την Τετάρτη 25/05 στο MasterChef 6 του STAR, και στο επεισόδιο 87 θα δούμε τους 4 επίδοξους Master Chefs, στους ημιτελικούς αγώνες να παλεύουν για την είσοδο τους στον μεγάλο τελικό. Ποια θα είναι η επόμενη αποχώρηση;

Χθες είχαμε μια μεγάλη αποχώρηση. Ο Γιάννος που για πολλούς ήταν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στον διαγωνισμό.

Όλα όσα έγιναν στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef.




Ώρα ημιτελικών με πολλές δοκιμασίες

Οι ημιτελικοί του φετινού MasterChef είναι γεγονός!

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, η Ελπίδα Μορφούλη, ο Νικήτας Μπατσικούρας και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, διαγωνίζονται για να εξασφαλίσουν μια θέση στον τελικό του MasterChef 2022, που φέτος θα έχει τρεις φιναλίστ!

Αυτά για όσους βγάζουν δάδες. Δεν ανεβάσαμε τυχαία εδώ την τελική τριάδα, και τον τελικό νικητή. Όπως πρώτοι είχαμε δώσει την τελική πεντάδα, έτσι και τώρα το πήγαμε μέχρι το τέλος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Αυτή είναι η τελική τριάδα και αυτός ο μεγάλος νικητής!

Μία σειρά άκρως απαιτητικών μαγειρικών δοκιμασιών θα μας οδηγήσει σταδιακά στους φιναλίστ.

Παναγιώτης – Καλλιόπη – Ελπίδα – Νικήτας. Ένας θα ζυγιστεί και θα βρεθεί πιο αδύναμος από τους υπόλοιπους.

Μπήκαμε στους ημιτελικούς αγώνες και οι τέσσερις παίχτες μπαίνουν στα βαθιά του διαγωνισμού. Ξεχνάμε την μια δοκιμασία, και πάμε σε πολλες και δύσκολες δοκιμασίες με βαθμολογία. Στο τέλος θα μετρηθεί ο πιο αδύναμος κρίκος της τετράδας. Ή καλύτερα θα μάθουμε τον λιγότερο καλό.

Ο δρόμος για τον τελικό θα περάσει από τις πολλές και διαφορετικές δοκιμασίες των ημιτελικών και οι τρεις διαγωνιζόμενοι, που θα κατορθώσουν να συγκεντρώσουν τις υψηλότερες βαθμολογίες συνολικά, θα είναι και εκείνοι που θα προκριθούν στον τελικό του MasterChef 2022!

Αρχικά θα δούμε τους 4 διαγωνιζόμενους να έχουν μπροστά τους μια δοκιμασία γευσιγνωσίας, και στην συνέχεια θα μονομαχήσουν με πιάτο αντιγραφής.

Στην πρώτη δοκιμασία της ημέρας, οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να αναγνωρίσουν όσα περισσότερα υλικά μπορούν, συγκεντρώνοντας βαθμούς, που μπορούν να τους δώσουν από την αρχή σημαντικό προβάδισμα.

Στη συνέχεια, μια απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου του καλεσμένου pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη μπορεί να ανατρέψει τα πάντα.

Ποιος είναι ο Σεφ ο Δημήτρης Μακρυνιώτης;

Στα 35 του τα «τίναξε όλα στον αέρα» για να γίνει pastry chef. Ο χαμογελαστός γίγαντας – έχει ύψος 2,07μ. Είναι ένας από τους πιο γνωστούς και αγαπητούς Έλληνες pastry chef.

Μεγάλη διάκριση στο διαγωνισμό Great Pastry Chef της Horeca, σπουδές στην Ελλάδα και στην συνέχεια με μεταπτυχιακά στις καλύτερες σχολές της Γαλλίας αλλά και σε όλον τον κόσμο, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης αποφάσισε να κυνηγήσει τη μεγάλη του αγάπη (τη ζαχαροπλαστική). Ευτυχώς, για όλους εμάς τους γλυκατζήδες εκεί έξω.

Μια δύσκολη δοκιμασία που θα φτάσει στα όρια τους 4 διαγωνιζόμενους.

Οι απαιτήσεις είναι ανεβασμένες καθώς η δημιουργικότητα δεν είναι ζητούμενο στην αποψινή δοκιμασία αντιγραφής πιάτου.

Ποιοι θα καταφέρουν να ξεκινήσουν με θετικό πρόσημο τη διαδρομή για τον φετινό, μεγάλο τελικό του MasterChef 2022;

Περιμένουμε στην τριάδα των φιναλίστ να μην καταφέρει να μπει η Ελπίδα.

Trailer 87ου επεισοδίου – 25.5.2022




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ