Έδωσαν τη δική τους μαγειρική μάχη, με τον πιο δύσκολο αντίπαλο - τον ίδιο τους τον εαυτό.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίστηκε την Τρίτη 24/05 στο MasterChef 6 του STAR, και στο επεισόδιο 86 είδαμε τους 5 επίδοξους Master Chefs, να μπαίνουν στην κουζίνα για την μάχη της τετράδας. Ποιος δεν τα κατάφερε και τερμάτισε πέμπτος.

Μία σειρά άκρως απαιτητικών μαγειρικών δοκιμασιών θα μας οδηγήσει σταδιακά στους φιναλίστ.

masterchef 6 spoiler (3)

Όπως βλέπετε το κλίμα ήταν εύθυμο μιας και βρισκόμαστε σε τελική ευθεία! Οι κριτές μας χθες ανακάλυψαν τους TOP 4 του φετινού διαγωνισμού.

Παναγιώτης – Γιάννος – Ελπίδα – Νικήτας. Ένας θα ζυγιστεί και θα βρεθεί πιο αδύναμος από τους υπόλοιπους.

Η Καλλιόπη βρισκόταν στον εξώστη και περίμενε να συναντήσει τους άλλους τρεις συμπαίχτες της για την τελική τετράδα του διαγωνισμού.

Λένε ότι για να προχωρήσεις μπροστά πρέπει ορισμένες φορές να παίρνεις δύναμη και έμπνευση από το παρελθόν. Απόψε οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να κοιτάξουν πίσω, να εμπνευστούν και να εξελίξουν το πρώτο πιάτο που τους έδωσε το εισιτήριο τους για το MasterChef.

Έδωσαν τη δική τους μαγειρική μάχη, με τον πιο δύσκολο αντίπαλο – τον ίδιο τους τον εαυτό.

Η πρώτη μας ανάμνηση από αυτούς τους τέσσερις παίκτες είναι το πιάτο που παρουσίασαν στις auditions. Με αφετηρία αυτό, θα πρέπει να δημιουργήσουν μία εξελιγμένη έκδοσή του που θα αντικατοπτρίζει όλη τη μαγειρική τους εξέλιξη μέσα από το MasterChef.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Η ώρα της κρίσης

Η Ελπίδα, ο Παναγιώτης, ο Νικήτας και ο Γιάννος είχαν μία ώρα στη διάθεσή τους για να δημιουργήσουν ένα πιάτο συνώνυμο της εξέλιξής τους στον διαγωνισμό. Ποιος αποχώρισε απόψε;

Οι κριτές τους περίμεναν στο εστιατόριο για να δοκιμάσουν τα πιάτα τους. Βρήκαν στα πιάτα την εξέλιξη ή αυτά των auditions θα είναι εν τέλει καλύτερα;

Τα καλύτερα πιάτα τα είχαν Ελπίδα και Παναγιώτης.

Η αποχώρηση παίχτηκε μεταξύ Νικήτα και Γιάννου.

Τελικά ο Γιάννος είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και αποχώρησε. Ίσως το μεγαλύτερο φαβορί για την 1η θέση, δεν τα κατάφερε.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ