Μέχρι που μπορούν να φτάσουν το πιάτο από τις οντισιόν που τους έβαλε στον διαγωνισμό;

Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίζεται την Τρίτη 24/05 στο MasterChef 6 του STAR, και στο επεισόδιο 86 θα δούμε τους 5 επίδοξους Master Chefs, να βρίσκονται στην τελική ευθεία για το μεγάλο έπαθλο. Η 6άδα που έγινε πεντάδα και το μεγάλο έπαθλο αρχίζει να φαίνεται στο τέλος.

Με τους αγαπημένους κριτές που αποτελούν την σταθερά του διαγωνισμού, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, συνεχίζεται μια συναρπαστική αλλά και καθοριστική εβδομάδα για τον μεγάλο νικητή.

Μία σειρά άκρως απαιτητικών μαγειρικών δοκιμασιών θα μας οδηγήσει σταδιακά στους φιναλίστ.

Αυτοί είναι οι TOP 5 μετά την αποχώρηση του Χριστόφορου. Μη ξεχνάτε ότι η Καλλιόπη έχει «κλειδώσει» τη θέση της στην τελική τετράδα και δεν κινδυνεύει ούτε από την επόμενη αποχώρηση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Νέα δοκιμασία για την τελική  τετράδα. Τρεις κερδισμένοι και ένας μεγάλος χαμένος

Παναγιώτης – Γιάννος – Ελπίδα – Νικήτας

Η Καλλιόπη θα βρίσκεται στον εξώστη και θα περιμένει να συναντήσει τους άλλους τρεις συμπαίχτες της για την τελική τετράδα του διαγωνισμού.

Λένε ότι για να προχωρήσεις μπροστά πρέπει ορισμένες φορές να παίρνεις δύναμη και έμπνευση από το παρελθόν. Απόψε οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να κοιτάξουν πίσω, να εμπνευστούν και να εξελίξουν το πρώτο πιάτο που τους έδωσε το εισιτήριο τους για το MasterChef.

Πλέον έχουμε να κάνουμε με 4 πολύ δυνατούς μάγειρες και όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Ειδικά σήμερα που οι 4 μάγειρες θα πρέπει να ξεπεράσουν τον αρχικό εαυτό τους που μπήκε στον διαγωνισμό, και να αποδείξουν ότι έχουν πετύχει μια μεγάλη εξέλιξη.

Μέχρι που μπορούν να φτάσουν το πιάτο από τις οντισιόν που τους έβαλε στον διαγωνισμό;

Ο Γιάννος μετά από ήμερες επανήρθε χθες με ένα ωραίο πιάτο όπως το χαρακτήρισαν οι κριτές, όπως και η Ελπίδα. Παναγιώτης και Νικήτας ναι μεν αλλά χθες.

Μεταξύ Ελπίδας και Γιάννου περιμένουμε να παιχτεί η σημερινή αποχώρηση.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννος είναι ο αδύναμος κρίκος της ημέρας και αποχωρεί ως πέμπτος από τον διαγωνισμό.

Αυτό που περιμένουμε είναι μια δυνατή μονομαχία

 Trailer 86ου επεισοδίου – 24.5.2022




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ