Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, συνεχίζουν να διαγωνίζονται για την πρωτιά και τον τίτλο του MasterChef 2022.

Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίστηκε την Τετάρτη 01/06 στο MasterChef 6 του STAR, και στο επεισόδιο 90 είδαμε τους 2 επίδοξους Master Chefs, να μονομαχούν για το μεγάλο έπαθλο και τις 50.000 ευρώ.

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, και η Καλλιόπη Μπεζαντέ, συνεχίζουν να διαγωνίζονται για την πρωτιά και τον τίτλο του MasterChef 2022.

Η πορεία του Παναγιώτη στο MasterChef δεν ήταν προδιαγεγραμμένη από την αρχή. Εκείνος, άρχισε να πιστεύει ότι μπορεί να βρίσκεται στον τελικό μόνο όταν έφτασε στους 6.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Η Καλλιόπη ήρθε με έναν στόχο και ένα όνειρο: Να καταφέρει να ανοίξει τη δική της καντίνα. 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Μία σειρά άκρως απαιτητικών μαγειρικών δοκιμασιών θα μας οδηγήσουν στον μεγάλο νικητή.

Το ζευγάρι του τελικού, την φετινή χρονιά εκτός των άλλων θα έχει την δυνατότητα μετά από 2 χρόνια ταλαιπωρίας με την πανδημία να κάνει ένα ειδικό ταξίδι γευσιγνωσίας και μαγειρικής δοκιμασίας στην Ιταλία. Μια εμπειρία πολύ σημαντική, όπως και η δοκιμασία, η οποία μπαίνει και στην τελική βαθμολογία που θα βγάλει τον νικητή. Ειδικές παρασκευές τοπ επιπέδου, και αντιγραφή πιάτου από τους καλύτερους σεφ παγκοσμίως, θα κρίνουν τον μεγάλο νικητή.

Τετάρτη 01 Ιουνίου

Οι δύο φιναλίστ συνέχισαν το ταξίδι τους κάνοντας μία πρώτη στάση στο εστιατόριο Delta, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος πέρα από κέντρο παιδείας, τέχνης, αθλητισμού και αναψυχής, φιλοξενεί πλέον και το εστιατόριο Delta, το οποίο δημιουργήθηκε με πρωτοβουλία και δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Στόχος του είναι να αποτελέσει ένα πρότυπο γαστρονομικό προορισμό παγκόσμιας εμβέλειας. Εκεί φιλοξενείται απόψε η σημερινή μας Δοκιμασία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Οι δύο Head Chef, που ηγούνται της μπριγάδας του εστιατορίου «Delta», Θάνος Φέσκος και Γιώργος Παπαζαχαρίας, μπορούν να χαρακτηριστούν ως το μέλλον της ελληνικής υψηλής γαστρονομίας και τα πιάτα, που είχαν ετοιμάσει για τους διαγωνιζόμενους, ίσως ό,τι πιο δύσκολο έχουν κληθεί ως τώρα να αντιμετωπίσουν στον διαγωνισμό.

Οι δύο φιναλίστ θα έπρεπε να επιδείξουν ψυχραιμία και συγκέντρωση δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα βήματα των συνταγών και να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους, ώστε να κάνουν ακόμα ένα καθοριστικό βήμα προς το έπαθλο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Τρεις ώρες είχαν στη διάθεσή τους οι δύο φιναλίστ για να αντιγράψουν όσο πιο πιστά μπορούν τα τρία πιάτα των καλεσμένων μας chef. Δεν το έβαλε κανείς τους κάτω όμως ένας από τους δύο έχει μια ελαφρώς καλύτερη προσπάθεια.

Οι κριτές μας μαζί με τον Γιώργο Παπαζαχαρία και τον Θάνο Φέσκο, δοκίμασαν τα πιάτα των δύο φιναλίστ, στον επιβλητικό χώρο του εστιατορίου Delta.

Τι είδαμε και τι καταλάβαμε από την κριτική τους.

Η Καλλιόπη εξαιρετικά στα πρώτα δύο πιάτα και μέτρια στο γλυκό. Την έφαγε ο “μπάμπουρας”.

Ο Παναγιώτης τα πήγε καλύτερα ειδικά στο τρίτο πιάτο. Συγκέντρωσε υψηλότερη βαθμολογία και έκανε το πρώτο βήμα για το μεγάλο έπαθλο.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ