Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι δίπλα σε όποιον χρειάζεται βοήθεια.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι από τους αγαπημένους κριτές στην τηλεόραση. Ο γνωστός σεφ κρατά συντροφιά μέσω του Master Chef και του καναλιού του Star για ακόμα μια χρονιά συντροφιά στο κοινό.

Ο “θείος Λεώ” είναι γνωστός για τα αστεία του και το ιδιαίτερο χιούμρο του. Η γνώμη μου πάνω στη μαγειρική σε συνδυασμό με τις έξυπνες ατάκες του αποτελούν ακαταμάχητο συνδυασμό. Βάζει έτσι τη δική του “πινελιά” στο παιχνίδι μαγειρικής.

Πάντως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν έχει μόνο “αστεία” πλευρά αλλά έχει και ευαίσθητη. Αυτό μας το επιβεβαιώνει ο ίδιος μέσα από την κίνηση ανθρωπιά που προέβη. Ο γνωστός σεφ και κριτής διατηρεί ένα εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας. Λόγω της κακοκαιρίας πολύς κόσμος ταλαιπωρείται και περνά δύσκολες στιγμές. Ο ” θείος Λεώ” λοιπόν, μέσω ανάρτησής του στο instagram ενημέρωσε ότι όποιος θέλει τροφή, ζέστη και φιλοξενία είναι διαθέσιμο το μαγαζί του.

«Αν κάποιος γνωρίζει στο κέντρο της Αθήνας και στα πέριξ κάποιον ο οποίος έχει ανάγκη σίτισης, το Samano Radio Restaurant θα είναι ανοιχτό 17:00-21:00 να παρέχει φαγητό, ζέστη και φιλοξενία», έγραψε χαρακτηριστικά ο κριτής του Master Chef.

Κουτσόπουλος

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ