Η Κατερίνα Λένη έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τους... βρομιάρηδες του Master Chef και η Κατερίνα Καινούριου τρελάθηκε!

Η Κατερίνα Λένη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Η πρώην παίκτρια του Master Chef έκανε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με το παιχνίδι μαγειρικής. Ειδικότερα, απάντησε στις ερωτήσεις της ξανθιάς παρουσιάστριας σχετικά με την καθαριότητα. Απάντηση που όχι απλά δεν περίμενε η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά της προκάλεσε και αηδία.

«Από θέμα καθαριότητας ήταν… να φεύγεις τρέχοντας. Δεν υπάρχει δηλαδή, άθλιες οι συνθήκες. Η παραγωγή έφερνε 3-4 φορές την εβδομάδα καθαρίστριες, οι οποίες είχαν φρίξει και αυτές. Τι να σου πω; Εγώ πήγα πάνω στο ρετιρέ κι έμενα.

Δεν ήταν 1-2 οι βρωμιάρηδες, η λίστα είναι πολύ μεγάλη. Πολιτισμικό σοκ έπαθα. Όταν ο άλλος παίρνει το ψαλίδι της κουζίνας, βάζει τα πόδια του πάνω στο τραπέζι που τρώμε και αρχίζει να καθαρίζει τους κάλους των ποδιών του», είπε η Κατερίνα Λένη. Στο άκουσμα αυτών των λόγων όλοι στο πλατό αηδίασαν.

«Εντάξει, με πιάνει μια τάση για εμετό», αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Τα κορίτσια ήταν πιο βρώμικα από τα αγόρια», συμπλήρωσε η μάγειρας, ενώ η γνωστή παρουσιάστρια είπε: «Παιδιά, θα με πιάσει εμετός».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για MasterChef

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ